ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για την Μπρατισλάβα

ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για την Μπρατισλάβα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για την Μπρατισλάβα

bet365

Από τα εκδοτήρια της Τούμπας, μόνο την Τρίτη (20/8), και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ, οι κάτοικοι του εξωτερικού, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα με την Σλόβαν.

Χρηστικές πληροφορίες αναφορικά με τη διάθεση των εισιτηρίων της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Σλόβαν στην Μπρατισλάβα περιλαμβάνει η ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα (19/8) η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (20.08) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα SK Slovan Bratislava-ΠΑΟΚ για τα Play Offs του Europa League που θα διεξαχθεί την Πέμπτη (22.08 22:00) στο γήπεδο Národný futbalový štadión.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας θα λειτουργούν μόνο την Τρίτη (20.08) από τις 09:00-17:00, και για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Οι τιμές των εισιτηρίων ανά κατηγορία εισιτηρίου είναι οι εξής

  • Fans tickets : 15,00€ για τα εισιτήρια στα sectors D201-202-203-204, μέχρι εξαντλήσεως αυτών
  • 1st category tickets : 21,00€ για τα εισιτήρια στο sector Α103, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στα Vip, VipA & Σουϊτών VipVipA.

Οι κάτοικοι εξωτερικού θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας και μόνο στα sectors D201-204.

Το ηλεκτρονικό σύστημα θα «ανοίξει» την Τρίτη (20.08) στις 13:00 και θα «κλείσει» την Τετάρτη (21.08) στις 19:00.

Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, οι φίλαθλοι θα παραλάβουν ένα επιβεβαιωτικό email με επισυναπτόμενο pdf αρχείο στο οποίο θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες για την παραλαβή του κανονικού εισιτηρίου αγώνα με το οποίο θα εισέλθουν στο γήπεδο, καθώς το παραληφθέν pdf αρχείο είναι εισιτήριο ανταλλαγής και όχι το κανονικό εισιτήριο αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα