Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Τράμπζονσπορ (vid)

Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Τράμπζονσπορ (vid)

Gazzetta team
Πρεμιέρα με ισοπαλία για την Τράμπζονσπορ (vid)

bet365

Ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα εκτός έδρας αναδείχθηκε η Τράμπζονσπορ στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος. Σημάδια κόπωσης για την αντίπαλο της ΑΕΚ.

Δεν μπόρεσε να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα η αντίπαλος της ΑΕΚ, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κασίμπασα εκτός έδρας. Η ομάδα του Καραμάν μπορεί να ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, αλλά δεν είχε την ουσία για να πάρει κάτι περισσότερο. Τα σημάδια κόπωσης αισθητά για την Τράμπζονσπορ, μιας και είχε προηγηθεί το παιχνίδι με τη Σπάρτα Πράγας. Παράλληλα, φάνηκε και το κενό που άφησε ο ηγέτης, Γιαζίτσι, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Λιλ. Με σύστημα 4-2-3-1 παρουσίασε την ομάδα ο Καραμάν. Ο Ουγκουρτσάν κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ ο Περέιρα και αριστερά ο Νόβακ, με τους Κάμπι και Ιβανίλντο στο κέντρο της άμυνας. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Μίκελ, Σόσα και μπροστά τους οι Ομούρ, Σάρι και Ν’ Γουακέμε, ενώ στην κορυφή ο Νορβηγός Σέρλοτ.

Κακό το α΄ μέρος, με τις δυο ομάδες να μην έχουν ρυθμό, ενώ οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες. Ο Σέρλοτ στο 21' έστειλε τη μπάλα άουτ από καλή θέση. Η Κασίμπασα πίεσε, αλλά κόντρα στη ροή του ματς η αντίπαλος της ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Στο 34' ο Ομούρ έκλεψε, μοίρασε ιδανικά στον Σέρλοτ και ο Νορβηγός με άψογο πλασέ πέτυχε το 1-0. Ωστόσο, στο 39' ήρθε η ισοφάριση. Ο Ποπόφ έκανε τη σέντρα, ο Κάρα έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στον Μίκελ και κατέληξε στα δίχτυα. Η Τράμπζονσπορ ήταν εξαιρετική στην κόντρα, αλλά σε τρεις περιπτώσεις Σέρλοτ και Ν’ Γουακέμε δε βρήκαν στόχο. Βέβαια, η μεγάλη φάση ήταν για την Κασίμπασα, αλλά στο 85' ο Ντεπέ αστόχησε από κοντά.


 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα