Σάσα: «Από ατυχία χάσαμε κάτι που αξίζαμε πολύ»

Σάσα: «Από ατυχία χάσαμε κάτι που αξίζαμε πολύ»

Gazzetta team
Σάσα: «Από ατυχία χάσαμε κάτι που αξίζαμε πολύ»

bet365

Ο Λούκας Σάσα, στάθηκε στην άτυχη στιγμή της παράτασης με την Μόλντε που άφησε τον Άρη εκτός play off του Europa League.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς νιώθει μετά τη χαμένη πρόκριση: «Είμαι πολύ στεναχωρημένος, διότι προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε το σκορ του πρώτου αγώνα. Τελικά όμως με ένα γκολ από ατυχία στην παράταση, χάσαμε κάτι που τόσο πολύ αξίζαμε και για το οποίο δουλέψαμε όλοι μας».

Για τα αίτια του αποκλεισμού: «Έπαιξε μεγάλο ρόλο το πρώτο ματς, δεν χωράει αμφιβολία. Ήταν καθοριστικής σημασίας. Γνωρίζαμε ότι δεν έπρεπε να δεχθούμε γκολ με κανέναν τρόπο. Το παλέψαμε αλλά ήταν τόσο κακό αποτέλεσμα αυτό της Νορβηγίας και αποδείχθηκε καθοριστικό».

Για την προσωπική του εμφάνιση: «Πιστεύω ότι στην συνέχεια της σεζόν ότι μπορώ να είμαι ακόμα πιο χρήσιμος. Πήγα πολύ καλά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, του τρεξίματος και του πρέσινγκ αλλά μπορώ να προσφέρω και ποιότητα».

Για το αν τους επηρέασε η αλλαγή συστήματος στην Νορβηγία: «Δεν είναι θέμα τακτικής ή συστήματος. Έγιναν λάθη και υπήρξαν κακοτυχίες. Ατομικά και ομαδικά. Όπως και η αποβολή. Έπαιξαν πολλά ρόλο. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι παίζουμε πιο άνετα με το 4-2-3-1, αλλά έχουμε την ευφυΐα να προσαρμοζόμαστε».

Για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος: «Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Αλλάς μας πληγώνει κιόλας, διότι θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε με μία πρόκριση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα