Άρης: Οι «ακτίνες» των παικτών του για το ματς με την Μόλντε

Άρης: Οι «ακτίνες» των παικτών του για το ματς με την Μόλντε

Δημήτρης Τομαράς
Άρης: Οι «ακτίνες» των παικτών του για το ματς με την Μόλντε

bet365

Το Gazzetta.gr αναδεικνύει τις επιδόσεις των παικτών της ομάδας του Άρη σε ένα ματς με την Μόλντε όπου έκαναν τρομερή προσπάθεια και πήγαν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή πρόκρισης.
Το έργο του Άρη ήταν έτσι και αλλιώς εξαιρετικά δύσκολο μετά το 3-0 στη Νορβηγία. Οι παίκτες του Παντελίδη έκαναν το 3-0 και πήγαν το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο το 3-1 τους... πλήγωσε και έφερε τον αποκλεισμό. Ας δούμε τα πεπραγμένα των παικτών του:
ΚΟΥΕΣΤΑ: Για ένα μεγάλο μέρος του αγώνα δεν είχε προβλήματα στο παιχνίδι όμως στο 3-1 της Μόλντε λειτούργησε εντελώς λανθασμένα και έτσι εξελίχθηκε σε αρνητικό πρωταγωνιστή του ματς. Πριν από αυτό όπου χρειάστηκε επενέβη αποτελεσματικά και είχε και μία μεγάλη επέμβαση στο 77'. Στο 101' είχε μία ακόμα πολύ καλή επέμβαση. Στην φάση του γκολ του Μπολί όμως αντέδρασε με κακό τρόπο και έχει σημαντική ευθύνη.
ΚΟΡΧΟΥΤ: Στο 49' είχε μία τρομερή φάση με σουτ του που αποκρούστηκε δύσκολα και ενώ πριν είχε αποφύγει εξαιρετικά αντίπαλό του. Θετικότατος από κάθε άποψη και στο 103' έγινε αλλαγή από τον Μπάσα.
ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Ο εκ των αρχηγών του Άρη χτύπησε και μάτωσε λίγο πιο πάνω από το μάτι του πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Του έγινε επίδεση στο κεφάλι και γύρισε εν τέλει στο ματς και στην συνέχεια έπαιξε με έναν μικρό επίδεσμο. Ταλαιπωρήθηκε αρχικά από αυτό αλλά επέμενε να συνεχίσει να παίζει για να του γίνουν ράμματα στην ανάπαυλα (σ.σ. έκανε τέσσερα). Στο 38' έκανε το 2-0 με προβολή από κοντά! Στο 95' έβγαλε την μπάλα σε φάση που έδειχνε βέβαιο γκολ για την Μόλντε. Στο 117' είχε πολύ καλή στιγμή με προβολή από κοντά έξω. Τεράστια προσπάθεια και κατάθεση ψυχής από την πλευρά του.
ΡΟΖ: Στην μεγάλη φάση του Κόρχουτ στο 49' ήταν εκείνος που έκανε την πολύ καλή μεταβίβαση στον συμπαίκτη του. Στο 52' είχε μία προσπάθεια από πολύ κοντά φτάνονας μία ανάσα από το 3-0. Τα έδωσε όλα στο ματς. Στο 110' είχε δοκάρι.
ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ: Κάλυψε πολλά χιλιόμετρα και έκανε μεγάλη προσπάθεια. Είναι επίσης ο παίκτης που έκανε το κλέψιμο και την μπαλιά το γκολ του Ντιγκινί στο 3-0. Δυστυχώς από την πλευρά του είναι που έχει βγει η φάση του 3-1.
ΣΑΣΑ: Στο 5ο λεπτό έχασε μία πολύ καλή φάση με κεφαλιά του που πέρασε έξω. Έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια και είχε πολλά τρεξίματα.
ΜΑΤΙΓΙΑ: Κάνει το 1-0 από φαουλάρα με φάλτσο στο 25ο λεπτό. Στο 45+ είχε ένα σουτ ψηλά άουτ. Ήταν ο παίκτης που κράτησε πολύ την μπάλα στο κέντρο και δυσκόλεψε την Μόλντε με το παιχνίδι του και τις μπαλιές του. Πολύ καλός στο πιο μεγάλο μέρος της αναμέτρησης.
ΝΤΙΓΚΙΝΙ: Έκανε επιθετικά αισθητή την παρουσία του με μία φάση με σουτ στο 39' που πέρασε λίγο έξω. Στο 41' είχε ένα ακόμα σουτ άουτ. Στο 67' έχασε απίστευτο τετ α τετ μην βάζοντας σωστά το πόδι του για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 84' είναι ο παίκτης όμως που με κεφαλιά κάνει το 3-0. Υπό αυτήν την έννοια μπορεί να χαρακτηριστεί μαζί με τον Δεληζήση και τον Ματίγια ο τοπ της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Είχε φάσεις για γκολ και στην παράταση.
ΛΑΡΣΟΝ: Είναι ο παίκτης που πήρε το φάουλ και την κίτρινη του Χέσταντ από το οποίο μετά έγινε το 1-0 με τον Ματίγια. Συνολικά πάντως ο Άρης περίμενε πολλά περισσότερα από εκείνον ειδικά στα ανεβάσματά του. Δεν βρέθηκε γενικά σε τόσο καλή μέρα. Στο 64' μπήκε στην θέση του ο Μαρτίνες.
ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ: Από δική του εξαιρετική προσωπική ενέργεια στο 38' βγήκε το γκολ του Δεληζήση. Ελίχθηκε, απέφυγε τον αντίπαλό του και έβγαλε εξαιρετικά στον αμυντικό του Άρη για την προβολή του στο 2-0. Στο 52' έφτιαξε την φάση με την ευκαιρία του Ροζ από κόρνερ του. Για ένα σημαντικό διάστημα ήταν ιδιαίτερα καλός. Στο 78' τον αντικατέστησε ο Γιουνές.
ΙΝΤΕΓΕ: Στο 23ο λεπτό ο Νιγηριανός είχε μία καλή στιγμή με κεφαλιά του. Προσπάθησε να μπει στις φάσεις αλλά δεν ήταν ξανά αποτελεσματικός στην τελική του προσπάθεια. Στο 86' είχε χαμένη φάση με σουτ του που αποκρούστηκε. Στο 102' μπήκε στην θέση του ο Τόνσο. Ο Άρης τα ήθελε τα γκολ του (σ.σ. ή έστω ένα) και δεν τα βρήκε ξανά.
ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ
ΜΑΡΤΙΝΕΣ: Μπήκε στον αγώνα στο 64' αντί του Λάρσον. Στο 94' είχε ένα αρκετά καλό σουτ που έπιασε ο αντίπαλος πορτιέρο. Προφανώς και μπορούσε περισσότερα.
ΓΙΟΥΝΕΣ: Αντικατέστησε τον Φετφατζίδη. Στο 115' έχασε πολύ μεγάλη φάση στέλνοντας λίγο έξω την μπάλα σε τετ α τετ του. Δεν ξεχώρισε επιθετικά.
ΤΟΝΣΟ: Ήταν η αλλαγή στον Ιντέγε. Δεν βοήθησε σχεδόν καθόλου.
ΜΠΑΣΑ: Ο παίκτης που μπήκε αντί του Κόρχουτ. Συνέβαλλε κυρίως στο σκέλος της μεταφοράς της μπάλας και των μεταβιβάσεων.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα