Για το 2/2 η ΑΕΚ με τους Ρουμάνους

Για το 2/2 η ΑΕΚ με τους Ρουμάνους

Book-nomikarios Book-nomikarios
Για το 2/2 η ΑΕΚ με τους Ρουμάνους

bet365

Άνετα ήρθε και το over 2.5 goals στο ματς του Πεκίνου και ο Book-nomikarios "επιστρέφει στην Ελλάδα" για το ευρωπαϊκό ματς της ΑΕΚ με την Κραϊόβα.

ΑΕΚ - KΡΑΪΟΒΑ

Η ΑΕΚ του Πορτογάλου κόουτς Μιγκέλ Καρντόσο έδειξε καλά στοιχεία στη Ρουμανία. Δεν έχει αποδυναμωθεί από πέρσι. Έφυγαν οι Rodrigo Galo (δεξί μπακ, 26/1), Bakasetas (εξτρέμ, 22/4), Ponce (στράικερ, 27/16), Boyé (στράικερ, 23/6), Alef (χαφ, 22/1), αλλά αυτοί που ήρθαν είναι αξιόλογοι. Ο Oliveira δεν ήταν για Μπενφίκα (που έχει αλλάξει επίπεδο), αλλά στη Ρεν και στην αγγλική τσάμπιονσιπ είχε εντυπωσιακές σεζόν, ο Verde έδειξε σε Βερόνα και Βαγιαδολίδ ότι αφού έχει θέσει σε ομάδα τέτοιων πρωταθλημάτων είναι ok για την Ελλάδα, ο Geraldes μετά από φοβερή σεζόν στη Ρίο Άβε δεν πήρε ευκαιρίες στην Σπόρτινγκ Λ. και θέλει να αποδείξει πράγματα, ο Simão είχε εξαιρετικές θητείες στην πριμέιρα λίγκα της Πορτογαλίας και στο Βέλγιο με άλλο στυλ ποδοσφαίρου δεν μπόρεσε να αποδώσει, ενώ ο Paulinho επί σειρά ετών δεξί μπακ σε ομάδες της Πορτογαλίας μπορεί ν' αντικαταστήσει επάξια τον Γκάλο. Επίσης, αν οι Krstičić (κάποτε εντυπωσιακός στη Σαμπντόρια) και Albanis δεν έχουν τραυματισμούς, θα είναι καλές εσωτερικές μεταγραφές όπως λέμε.

Απόψε δεν θα παίξει ο αριστερός μπακ Χουλτ (βασικός στη Ρουμανία) και αντ' αυτού θα αγωνιστεί ο Έλντερ Λόπες που άρεσε πέρσι. Ο εξτρέμ Κλωναρίδης (έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 39' στο πρώτο ματς) και ο στόπερ Τσιγκρίνσκι (λείπει καιρό) είναι off. Στα στόπερ θα προτιμήσει πάλι τον νεαρό Σβάρνα, ενώ διεκδικεί θέση αμυντικού χαφ ο Σέρβος Κρίστισιτς με έναν εκ των Σιμόες ή Σιμάο (πιο πιθανό) σ' αυτήν την περίπτωση να μένει έξω. Ως φορ περιοχής θα πάρει ευκαιρία ο εξαιρετικός Νέλσον Ολιβέιρα με τον Λιβάγια να είναι πίσω του και τους Μάνταλο - Ζεράλβες ως εξτρέμ και τον Βέρντε με τον Αλμπάνη να είναι έτοιμοι για αλλαγή αν στραβώσει κάτι.
Η Κραϊόβα είχε 2 γκολτζήδες πέρσι, ο Μιτρίτα με 13 γκολ σε 18 ματς έφυγε το χειμώνα και ο Βόσνιος Κόλγιτς με άλλα τόσα γκολ (13 σε 19 ματς) είναι τραυματίας και δεν έπαιξε και στο 1ο ματς. Για αυτό και σκόραρε μόνο 1 φορά στα τελευταία 6 επίσημα ματς που έδωσε ! Δεν το έχει το γκολ. Πήρε τον Μπαλάσα απ' την Στεάουα που τον έδιωξε κακήν κακώς ως ύποπτο χειραγώγησης για το ματς με την Αλασκέρτ Aρμενίας (έκανε τσαφ, του έκλεψαν την μπάλα, άφησε τον επιθετικό να μπει πρώτα στην περιοχή και μετά τον γκρέμισε και έγινε το 1-2 και άφησε την ομάδα του με παίχτη λιγότερο). Αυτά για να τα λέμε όλα :) Δεν φεύγει ως "δια μαγείας" ο βασικός στόπερ για υποδεέστερη ομάδα της χώρας.
Η Ένωση χωρίς κόσμο, αλλά με παίχτες που έχουν να πείσουν και να αποδείξουν πράγματα. Ακολουθούν δύσκολα ματς λογικά με την Τραμπζονσπόρ και προσπαθεί ο κόουτς να έχει όλους τους παίχτες διαθέσιμους, ανταγωνιστικούς και σε καλό κλίμα. Θα κοιτάξει να πάρει τη νίκη κι ας έχει κλειδωμένη την πρόκριση. Με Ολιβέιρα ως φορ και Λιβάγια πίσω του θα βρει φάσεις για το γκολ και καθώς οι Ρουμάνοι σκοράρουν δύσκολα, ο άσος έχει το προβάδισμα.

UEFA ΕUROPA LEAGUE : ΑΕΚ - KΡΑΪΟΒΑ -> 1 (1.53)

ΥΓ. Περισσότερα σημεία του Book-nomikarios στο www.bwm.gr ! Στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected] ή στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).