Μόε: «Δεν επαναπαυόμαστε στο 3-0 του πρώτου αγώνα»

Μόε: «Δεν επαναπαυόμαστε στο 3-0 του πρώτου αγώνα»

Gazzetta team
Μόε: «Δεν επαναπαυόμαστε στο 3-0 του πρώτου αγώνα»

bet365

Ο προπονητής της Μόλντε, Έρλιγνκ Μόε, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του δεύτερο αγώνα (15/8, 21:30) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στην αρχική τοποθέτησή του υποστήριξε ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει την πίεση του Άρη. «Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μια καλή ομάδα, όπως και ότι θα μπει αποφασισμένος να μας πιέσει και να βάλει γρήγορα ένα γκολ. Ελπίζω να παίξουμε έξυπνα, δεν θα βάλουμε τους εαυτούς μας στη διαδικασία να αμυνθούμε και δεν σκεφτόμαστε τον πρώτο αγώνα. Έχουμε απομονώσει τον πρώτο αγώνα. Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Ρωτήθηκε για τον πρώτο αγώνα, αν ήταν δίκαιο το 3-0 και απάντησε… «βάσει των ευκαιριών ήταν δίκαιο το 3-0 του πρώτου αγώνα». Ερωτηθείς για τις καιρικές συνθήκες, δεν έδειξε να ανησυχεί. «Στις τελευταίες τρεις εβδομάδες στη Νορβηγία είχαμε υψηλές θερμοκρασίες οπότε έχουμε προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό. Όταν γενικώς έχει πολύ ζέστη, αυτό επηρεάζει και τις δύο ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε την μπάλα στα πόδια μας και να αναγκάσουμε τον Άρη να τρέξει πολύ για να μας την πάρει», είπε.

Σχετικά με τα ποσοστά των δύο ομάδων σε ότι αφορά την πρόκριση στα Playoffs του Europa League, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω με ποσοστά, έχουμε ένα αβαντάζ και το θέμα είναι να το διαχειριστούμε σωστά. Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά να έχουμε το μυαλό στο κεφάλι μας και να είμαστε αποφασιστικοί, αλλά και επιθετικοί».

Σε ερώτηση για το αν προτίθεται να κάνει αλλαγές, απάντησε: «Θα το αποφασίσουμε. Έχουμε 20 παίκτες μεταξύ των οποίων θα αποφασίσουμε. Θα χρησιμοποιήσω την καλύτερη δυνατή 11αδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα