Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη, ερωτηματικό η εντεκάδα...

Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη, ερωτηματικό η εντεκάδα...

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Χωρίς Κιβρακίδη, ερωτηματικό η εντεκάδα...

bet365

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Λέγκια Βαρσοβίας, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην υπολογίζει τελικά στις υπηρεσίες του Κυριάκου Κιβρακίδη.

Έτοιμος για το παιχνίδι με την Λέγκια στο Περιστέρι είναι ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης, με τον Γιάννη Αναστασίου να βλέπει όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά με εξαίρεση τον Κιβρακίδη που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και έθεσε εαυτόν εκτός μάχης.

Όσον αφορά την εντεκάδα τώρα, σε αυτή υπάρχουν ερωτηματικά, όσον αφορά από την μέση και μπροστά. Αυτό γιατί ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεκαθαρίσει πως ο Ατρόμητος την Τετάρτη θα παίξει πιο επιθετικά κόντρα στους Πολωνούς. Έτσι, δεδομένα ο Μέγιερι θα είναι στο τέρμα, με τον Νάτσο δεξιά, τον Κατράνη αριστερά και τους Ρισβάνη, Γούτα στα στόπερ. Αμυντικοί μέσοι θα είναι ο Μάντσον με τον Χαρίση κι από εκεί και πέρα δεδομένες πρέπει να θεωρούνται οι θέσεις των Μανούσου, Ούμπιδες και Βέλλιου. Όσον αγορά τώρα την θέση που περισσεύει, αυτή φαίνεται να διεκδικείται από τρεις. Ρόσα, Ενσικουλού και Καχίλα φαίνεται να έχουν ίσες πιθανότητες να αγωνιστούν βασικοί. Εφόσον η επιλογή θα είναι ο Ισραηλινός, τότε θα μιλάμε για τους ίδιους έντεκα που είδαμε και στη Πολωνία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος, Χαρίσης, Θεοδωράκης, Ρισβάνης, Ουγκράι, Ούμπιδες, Ταλόχα, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Νάτσος, Γαρουφαλιάς, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Μανούσος, Νταβιώτης και Στρούγγης.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα