Βούκοβιτς: «Ο Ατρόμητος είναι καλύτερος από ομάδες που δεν καταφέραμε να αποκλείσουμε»

Νίκος Μαρούδας
Βούκοβιτς: «Ο Ατρόμητος είναι καλύτερος από ομάδες που δεν καταφέραμε να αποκλείσουμε»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Βούκοβιτς τόνισε πως η Λέγκια πρέπει να σεβαστεί τον Ατρόμητο, για τον οποίο μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Αντιμετωπίζω κριτική από τον κόσμο, αλλά προχωράμε στους επόμενους γύρους κι ας υπάρχει κριτική για τον τρόπο παιχνιδιού. Από την πλευρά μου υπάρχει μεγαλύτερη χαρά που περνάμε αυτούς τους γύρους, που είναι και ο κύριος στόχος μας. Δεν ξέρω από ποια οπτική γωνία είναι πιο σημαντικό το παιχνίδι για εμένα. Ο Ατρόμητος είναι καλύτερη ομάδα από την Σπαρτάκ Τρναβα, την Ντουντελάντζ ή την Σερίφ Τίρασπολ. Δεν καταφέραμε να περάσουμε καμία από αυτές τις ομάδες, τώρα θέλουμε να είναι διαφορετικά».

Για τον Κουλένοβιτς και τα μεταγραφικά σενάρια: «Σήμερα μίλησα με τον Κουλένοβιτς, δεν σκέφτομαι το μέλλον. Ο Κουλένοβιτς είναι στο ξενοδοχείο μαζί μας και θα ληφθεί υπόψη στο αυριανό παιχνίδι. Εκτός από τους Ρεμί, Σανόγκο, Κόστορζ, υπάρχουν κι άλλοι παίκτες. Μερικοί ανακάμπτουν και αρχίζουν να προπονούνται σε πλήρεις ρυθμούς. Έχουμε πολλούς παίκτες, δεν έχουμε παράπονο».

Για τους εκτελεστές των πέναλτι: «Θα ορίσουμε παίκτες που να μπορούν να εκτελέσουν πέναλτι. Ο Κούλενιτς, ανέλαβε την ευθύνη στον αγώνα με τους Φινλανδούς, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν θα χτυπήσει σε άλλο παιχνίδι. Ο Σάντρο δεν είναι ο πρώτος που θα οριστεί. Έχουμε δύο παίκτες στις πρώτες δύο θέσεις, δεν θα τους αλλάξω τώρα. Θα βγούμε σε αυτό το παιχνίδι με την ισχυρότερη ομάδα. Θα παίξουν πολλοί παίκτες που αγωνίστηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Έχουμε την δυνατότητα να παίζουμε με τον σωστό ρυθμό και δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πολύ πια. Ο αντίπαλος έχει ήδη προσαρμοστεί αναλόγως».

Για τον Σαγκανόφσκι που έχει περάσει από τον Ατρόμητο: «Έπαιξε στον Ατρόμητο, αλλά η ομάδα αλλάζει πολλούς παίκτες κάθε χρόνο. Ακόμα και σε σύγκριση με πέρσι υπάρχουν πολλές αλλαγές. Δεν χρειάζεται να είμαστε... Τζέιμς Μποντ πια για να μαθαίνουμε πολλά νέα για τους αντιπάλους μας. Έχουμε αρκετές πληροφορίες γι' αυτούς. Σίγουρα είναι επικίνδυνος αντίπαλος και επικεντρώνεται στο να παίζει με αντεπιθέσεις. Είναι επικίνδυνο όταν παίζουμε στην έδρα μας. Στον πρώτο αγώνα πιστεύω ότι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να εφαρμόσουν αυτό το στιλ παιχνιδιού. Πρέπει να το αποτρέψουμε. Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Μπορούμε να πούμε πως για πρώτη φορά είμαστε σε καλύτερο ρυθμό από τον αντίπαλο. Ο Ατρόμητος είναι πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά όχι να τον φοβόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα