Ατρόμητος: Πολωνία όπως... Σλοβακία! (pics & vids)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Πολωνία όπως... Σλοβακία! (pics & vids)

bet365

Με την ίδια σοβαρότητα, όπως στη Σλοβακία, είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει και το παιχνίδι με την Λέγκια ο Ατρόμητος. Συνταγή... Ντουνάισκα Στρέντα, ετοιμάζει ο Γιάννης Αναστασίου. «Παίζει» για βασικός ο Ρόσα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ: Νίκος Μαρούδας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του Ατρόμητου ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την Λέγκια Βαρσοβίας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Ο Γιάννης Αναστασίου, είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά και δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης, η σοβαρότητα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας είναι ίδια με εκείνη που έδειξαν κόντρα στη Ντουνάισκα Στρέντα. Όσον αφορά τα σχέδια του Έλληνα τεχνικού, αυτά φαίνεται να είναι ίδια με ό,τι είδαμε και στη Σλοβακία, αν και... παίζει να δούμε τον Ρόσα σε θέση βασικού. Βέβαια, ο ίδιος στην τελευταία προπόνηση όπως αναμενόταν δεν έδειξε κάτι.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μέγιερι, με τον Νάτσο να παίρνει την θέση του τραυματία Κιβρακίδη, ενώ οι Ρισβάνης, Γούτας θα είναι στα στόπερ και ο Κατράνης αριστερά. Στον άξονα θα βρεθούν οι Μάντσον, Χαρίσης, με τον Ούμπιδες στα δεξιά και πιθανότατα τον Ενσικουλού αριστερά, με τον Ρόσα όμως να διεκδικεί για πρώτη φορά με αξιώσεις θέσεις στη βασική εντεκάδα του Ατρόμητου. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Βέλλιος με τον Μανούσο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα