Κέρκεζ: «Ήταν ο Ρεχάγκελ κακός προπονητής;»

Gazzetta team
Κέρκεζ: «Ήταν ο Ρεχάγκελ κακός προπονητής;»

bet365

Εκνευρισμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του αλλά και την κριτική που δέχθηκε για την τακτική της στο πρώτο παιχνίδι, ο Ντούσαν Κέρκεζ υπερασπίστηκε τους παίκτες του.

Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού… βγήκε κατευθείαν στην επίθεση. «Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, επειδή αυτοί οι μικροί παίκτες, ο προπονητής ή ο σύλλογος, που έλεγαν κάποιοι τις τελευταίες μέρες, προσπάθησαν πολύ. Ο πατέρας μου που δεν είναι στη ζωή, μου έμαθε να δείχνεις σεβασμό σε όλους τους ανθρώπους. Από 5 χρονών μέχρι 85. Αν δεν σου δείχνουν σεβασμό, είναι στην κουλτούρα τους μέσα. Κάποιοι πρέπει να νιώθουν ντροπή, δεν ήθελα να μιλήσω για μία εβδομάδα. Αν τσεκάρουν το μπάτζετ, αν δουν ότι ένας επιθετικός του Άρη παίρνει όσα πέντε παίκτες μου, θα πρέπει να νιώθουν ντροπή. Όλοι ξέρουν τι έγινε στην ομάδα μου το καλοκαίρι. Είχαμε θέματα διοικητικά. Κάποιοι το ξέχασαν. Ο Ότο Ρεχάγκελ ήταν κακός προπονητής ή ο Καραγκούνης κακός παίκτης; Πώς πήρε η Ελλάδα το Euro; Είμαι Σέρβος και χάρηκα τότε που το πήρε τότε η Ελλάδα. Θα πρέπει να ντρέπονται που γράφουν άσχημα πράγματα για μένα και τους παίκτες μου. Δεν ντρέπομαι να σας κοιτάω όλους στο πρόσωπο, για το αντί-ποδόσφαιρο», είπε και συμπλήρωσε: «Εύχομαι στον συνάδελφο Σάββα τα καλύτερα και στον Άρη καλή επιτυχία στην Ευρώπη. Θα πρέπει εμείς να ηρεμήσουμε και να δούμε τη συνέχεια».

Σχετικά με το παιχνίδι είπε: «Στο παιχνίδι, ο Άρης έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές στην επίθεση. Δεν θέλαμε να δώσουμε χώρους για να αποφύγουμε να δεχτούμε γκολ και είδατε τι έγινε όταν το δεχθήκαμε. Δεν είναι εύκολο να επιστρέψεις στο παιχνίδι, αυτό ισχύει για κάθε παίκτη. Είχαμε ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Αν το κάναμε, πιστεύω ότι είχαμε πιθανότητες για να προκριθούμε αν κάναμε το 1-1. Για την ΑΕΛ και για μένα, όλα εξαρτώνται από την αυριανή συνέλευση».

Αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα που είχε η ΑΕΛ για πρόκριση. «Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο, αντιλαμβάνομαι. Δεν παίξαμε το τέλειο ποδόσφαιρο στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης δεν έχει χάσει ποτέ στην έδρα του, αυτό λένε τα στατιστικά. Δεν θα κάναμε αυτό που ήθελαν όλοι, να δεχθούμε 3-4 γκολ και ο Άρης να κάνει πάρτι. Όταν ένα κλαμπ χρειάζεται λεφτά για να επιβιώσει, θα βάλω 11 παίκτες στη γραμμή της εστίας ή 11 παίκτες στην επίθεση. Είχαμε ανάγκη τα λεφτά και προσπαθήσαμε να προκριθούμε. Περίμενα όμως μεγαλύτερο σεβασμό από κάποιους. Κι εγώ αν είχα 20.000 φιλάθλους στο πλευρό μου, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Θα έπρεπε να δείξετε περισσότερο σεβασμό στο πρόσωπό μου».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα