ΠΑΕ Άρης: «Πρόκριση και για τον Νότη»

ΠΑΕ Άρης: «Πρόκριση και για τον Νότη»

Gazzetta team
ΠΑΕ Άρης: «Πρόκριση και για τον Νότη»

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αποκάλυψε σοβαρό περιστατικό βίας που έλαβε χώρα μετά τον πρώτο αγώνα με την ΑΕ Λεμεσού και σημείωσε ότι θέλει την πρόκριση στην επόμενη φάση για να την αφιερώσει σε 19χρονο φίλαθλο της ομάδας που δέχθηκε άνανδρη επίθεση.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης σημείωσε: «Την πρόκριση, το βράδυ της Πέμπτης στην Κύπρο, την θέλουμε όλοι μας για έναν ακόμη λόγο: Για να την αφιερώσουμε στον 19χρονο φίλαθλο της ομάδας μας, Νότη Χατζηαναγνώστη, ο οποίος το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δέχτηκε δολοφονική επίθεση από αγνώστους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (ήταν μετά το πρώτο ματς με την Α.Ε.Λ. στο Κλεάνθης Βικελίδης).

Μια παρέα 7-8 θρασύδειλων τραμπούκων επιτέθηκαν στον Νότη και την παρέα του (ήταν μαζί του άλλοι 3 Αρειανοί, που επίσης διακομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο για να τους προφερθούν οι πρώτες βοήθειες) και τον χτύπησαν με σιδηρολοστό στο κεφάλι, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό. Ο 19χρονος Νότης υποβλήθηκε σε επέμβαση και παραμένει στην εντατική μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ και προσωπικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Καρυπίδης, βρίσκονται από την πρώτη στιγμή κοντά στον Νότη και την οικογένειά του, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους προς το νεαρό φίλο της ομάδας μας.

Δεν στεκόμαστε, όμως, σ’ αυτό…

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα είναι δίπλα στην οικογένεια του άτυχου Νότη, όχι μόνο στη μεγάλη «μάχη» που δίνει τώρα (και θα την κερδίσει), αλλά και σε όλες τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι δράστες αυτής της εγκληματικής ενέργειας πρέπει να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη για να λογοδοτήσουν.

Νότη, γερά, την Πέμπτη θα παίξουμε και για σένα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα