Διπλό στο 94' η Λέγκια (vids)

Νίκος Μαρούδας
Διπλό στο 94' η Λέγκια (vids)

bet365

Πολύ δύσκολη εκτός έδρας νίκη για την υποψήφια αντίπαλο του Ατρόμητου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, η οποία επικράτησε 1-2 της Κορόνα Κίελτσε με γκολ στην τελευταία φάση.

Πρώτο τρίποντο για την Λέγκια Βαρσοβίας, η οποία πέρασε αρκετά δύσκολα από την έδρα της Κορόνα Κίελτσε. Η υποψήφια αντίπαλος του Ατρόμητου στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, επικράτησε 1-2 με το γκολ της νίκης να έρχεται στην τελευταία φάση του ματς.

Ο Νοβίκοβας στο 25' μετά από πάσα του Στολάρσκι, έκανε το 0-1, με τους γηπεδούχους να απαντούν με τέρμα του Τσέχου με ελληνικές ρίζες, Μιχάλ Παπαδόουλου και να ισοφαρίζουν σε 1-1 πριν το ημίχρονο. Τελικά η Λέγκια έφυγε με τη νίκη, χάρη σε τέρμα του Γκβίλια μετά από ασίστ του Καντέ στο 94'.

Πάντως, η ομάδα της Βαρσοβίας, δεν έπεισε για ακόμα ένα παιχνίδι με την εμφάνισή της και δεν... τρόμαξε με τα όσα έδειξε μέσα στο γήπεδο. Θυμίζουμε πως στην πρεμιέρα ηττήθηκε από την ομάδα των Τριανταφυλλόπουλου, Μανιά, ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε δύσκολα στην έδρα της την Κουόπιο για το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα