Κουέστα: «Μας ενόχλησαν οι καθυστερήσεις»

Gazzetta team
Κουέστα: «Μας ενόχλησαν οι καθυστερήσεις»

bet365

Ο Χουλιάν Κουέστα μίλησε για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Άρη, τις… πτώσεις των παικτών της ΑΕ Λεμεσού αλλά και την τύχη που είναι απαραίτητη.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας έκρινε αρχικά ότι ο Άρης δεν μετουσίωσε την κυριαρχία του στον αγωνιστικό χώρο. «Ήμασταν ανώτερη ομάδα, είχαμε πολύ πιο σημαντικές ευκαιρίες, αλλά αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Μπορούμε να είμαστε εντάξει με την ισοπαλία, αλλά ένα γκολ μας χρειαζόταν. Δείξαμε ότι είμαστε ικανοί να το πετύχουμε. Διατηρούμε όμως το προβάδισμα για την πρόκριση».

Δεν έκρυψε μάλιστα την ενόχλησή του για το γεγονός ότι οι παίκτες της ΑΕ Λεμεσού προσποιούνταν τραυματισμό για να κερδίσουν χρόνο. «Μας ενόχλησε λίγο. Ξεκινήσαμε με πολύ ενέργεια και από τον κόσμο, μας εκνεύρισαν, μας έβγαλαν εκτός ρυθμού και τελικά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη». Ο Ισπανός δεν θέλησε να τοποθετηθεί για τη διαιτησία, το έκανε όμως για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. «Είναι απίστευτοι! Είναι ο 12ος παίκτης, αυτοί μας δίνουν την ώθηση ακόμα κι όταν είμαστε κουρασμένοι. Έχουμε ένα φρούριο για έδρα και δεν πρέπει να αφήνουμε κανέναν να δραπετεύσει».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα