Κλήρωση Europa League: Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Αρη

Κλήρωση Europa League: Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Αρη

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Europa League: Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι του Αρη

bet365

Ο Αρης μπορεί να ονειρεύεται μιας και οι πέντε ισχυροί που του έπεσαν για τον τρίτο προκριματικό γύρο δεν είναι μεγαθήρια.

Ναι, ο Αρης πρέπει να κάνει το πρώτο βήμα κόντρα στην ΑΕ Λεμεσού. Ομως πριν δώσει τα δύο ματς με τους Κύπριους θα ξέρει και τον αντίπαλό του για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Στην κλήρωση της Δευτέρας (14:30), ο Αρης θα είναι στους ανίσχυρους και με τον διαχωρισμό που έγινε θα βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ.

Και η τύχη του χαμογέλασε μιας και οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ονειρεύονται και για κάτι καλύτερο από απλά μια πρόκριση επί των Κύπριων.

Ο Αρης είναι στο δεύτερο γκρουπ και θα έχει πέντε πιθανούς αντιπάλους


Ναι, ο Αρης δεν θα είναι το φαβορί όμως σε καμία περίπτωση δεν υπάρχουν απαγορευτικοί αντίπαλοι για τους Θεσσαλονικείς. Η Σπαρτάκ Μόσχας φαντάζει ως η πιο δύσκολη κλήρωση για τον Αρη και στη συνέχεια η Μπράγκα.

Από εκεί και πέρα και η Στεάουα Βουκουρεστίου είναι ομάδα που ο Αρης μπορεί να κάνει υπέρβαση και η Μόλντε και μία εκ των Στρασβούργο και Μακάμπι Χάιφα.

Στις 14:30 στη Νιόν της Ελβετίας ο Αρης θα μάθει και τον αντίπαλό του για τον 3ο προκριματικό σε περίπτωση πάντα που περάσει την ΑΕ Λεμεσού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα