Κλήρωση Europa League: Τα 5 υποψήφια ζευγάρια για τον Αρη και η ΑΕΛ Λεμεσού (pic)

Κλήρωση Europa League: Τα 5 υποψήφια ζευγάρια για τον Αρη και η ΑΕΛ Λεμεσού (pic)

Αντώνης Σαούλης
Κλήρωση Europa League: Τα 5 υποψήφια ζευγάρια για τον Αρη και η ΑΕΛ Λεμεσού (pic)

bet365

O Aρης επιστρέφει στην Ευρώπη και στη σημερινή κλήρωση θα μάθει τον αντίπαλό του. Οι εύκολες, η δύσκολη και οι παγίδες.

O Αρης επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια και σήμερα στις 14.00 στη Νιόν της Ελβετίας, παρουσία του ισχυρού άντρα του συλλόγου Θόδωρου Καρυπίδη, θα μάθει τον αντίπαλό του. Η για να ακριβολογούμε το ζευγάρι από το οποίο θα προέλθει ο αντίπαλός εκτός κι αν κληρωθεί με την ΑΕΛ Λεμεσού.

Χθες αργά το βράδυ η UEFA χώρισε τους ισχυρούς και τους ανίσχυρους σε 7 διαφορετικά γκρουπ ώστε να κάνει πιο εύκολη την σημερινή κλήρωση. Και ο Αρης αν μη τι άλλο στάθηκε τυχερός σε αυτόν τον πρώτο διαχωρισμό. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι σε μεγάλο βαθμό όχι μόνο είναι βατοί αλλά θα αποτελεί τεράστια αποτυχία εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλειστεί.

Το γκρουπ από το οποίο θα μάθει τον αντίπαλό του ο Αρης είναι το εξής:


Τι βλέπουμε με μια πρώτη ματιά; Πως εάν κληρωθεί με τα ζευγάρια Σαχτιόρ Σολιγκορσκ(Λευκορωσία)-Χιμπέρνιανς (Μάλτα), Κοναχ Νόμαντς-Κιλμάρνοκ (Ουαλία-Μάλτα), Κρουσέιντερς (Β. Ιρλανδία)-Τορσβάν (Νησιά Φερόε) θα είναι το απόλυτο φαβορί και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για ν' αποκλειστεί. Οπως φυσικά και με το Ζενές Ες (Λουξεμβούργο)-Τομπολ Κοστανάι (Καζακστάν).

Οι 4/6 επιλογές λοιπόν είναι τρομερά εύκολες για τον Αρη. Υπάρχει και η Κραϊόβα. Ομάδα που σαφώς δεν τρομάζει και λογικά θα περάσει την Σαμπάιλ από τον Αζερμπαϊτζάν. Ομως η Κραϊόβα είναι ομάδα από την Ρουμανία και έχει έναν βαθμό δυσκολίας παραπάνω από τις ομάδες που αναφέραμε παραπάνω.

Η πιο δύσκολη από όλες στο γκρουπ του Αρη είναι η ΑΕΛ Λεμεσού. Η ομάδα της Κύπρου είναι κι αυτή στον 2ο προκριματικό γύρο αλλά είναι στους ανίσχυρους μιας κι έχει την βαθμολογία της χώρας της. Καλό θα ήταν να την αποφύγει ο Αρης τέλη Ιουλίου.

Στις 14.00 λοιπόν ο Αρης θα επιστρέψει στις κληρώσεις και θέλει μια καλή κλήρωση για να κάνει τουλάχιστον μία πρόκριση. Θυμίζουμε πως πέρσι και οι δύο ελληνικές μας ομάδες (Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης) αποκλείστηκαν από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα