Ζιρού: «Τώρα... το Champions League την επόμενη σεζόν»! (vid)

Ζιρού: «Τώρα... το Champions League την επόμενη σεζόν»! (vid)

Gazzetta team
Ζιρού: «Τώρα... το Champions League την επόμενη σεζόν»! (vid)

bet365

Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ο Ολιβιέ Ζιρού έθεσε τον μεγάλο στόχο της Τσέλσι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και... του άνοιξε η όρεξη για το πιο βαρύ ευρωπαϊκό τρόπαιο!

Ο Γάλλος επιθετικός των «μπλε», πέτυχε το πρώτο από τα τέσσερα τέρματα της ομάδας του στον θρίαμβο με το τελικό 4-1 επί της Άρσεναλ στον φετινό τελικό του Europa League στο Μπακού και λίγο αργότερα, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV, ανέφερε:

«Τώρα πάμε για το Champions League την επόμενη σεζόν, έτσι;. Οι δύο στόχοι μας για τη σεζόν ήταν να εξασφαλίσουμε το Champions League μέσω του πρωταθλήματος και μετά ν' αφοσιωθούμε στον τελικό που είχαμε μπροστά μας και τα καταφέραμε. Στο πρώτο ημίχρονο, όσο κι αν προσπαθήσαμε και οι δύο ομάδες για γκολ, ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο ήμασταν πιο αποτελεσματικοί εμείς».

Με τα 11 τέρματα στη φετινή διοργάνωση, ισοφάρισε την επίδοση του Άλαν Σίρερ για τα περισσότερα γκολ σε ένα τουρνουά με αγγλική ομάδα. Επί τούτου, ο Ζιρού τόνισε: «Είναι πάντα ωραίο να έχεις καλά στατιστικά. Ο Άλαν Σίρερ είναι θρύλος και όταν ήμουν μικρός τον παρακολουθούσα. Είμαι περήφανος για την ομάδα, τους οπαδούς μας για το τρόπαιο και είναι σημαντικό για εμένα που τερμάτισα ως πρώτος σκόρερ».

Όσο για το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε, δήλωσε:

«Πέρασα 5,5 υπέροχα χρόνια στην Άρσεναλ, έκανα φίλους εκεί. Τώρα είμαι μπλε, είναι κομμάτι της ζωής να αλλάζεις. Είχα πει ότι δεν θα πανηγύριζα, έβαλα το συναίσθημα στην άκρη και ήταν ιδιαίτερο ματς για εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για την Τσέλσι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα