Τσεχ: «Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα, δεν μετανιώνω για τίποτα» (vid)

Τσεχ: «Είμαι περήφανος για όσα πέτυχα, δεν μετανιώνω για τίποτα» (vid)

bet365

Εκφράζοντας την περηφάνια του για την πορεία που κατέγραψε στο ποδόσφαιρο μέσα στην 20ετία που ολοκληρώνει φέτος, ο Πετρ Τσεχ συγκινήθηκε για το γεγονός πως όλη η δουλειά της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Άρσεναλ, πήγε χαμένη. «Μέχρι την 30η Ιουνίου έχω συμβόλαιο» είπε για τη φημολογία περί της ανάληψης πόστου στην Τσέλσι.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επαγγελματικό επίπεδο στον μεγάλο τελικό του φετινού Europa League, όμως οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν 4-1 από την Τσέλσι, η οποία και πανηγύρισε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο από το 2013...

«Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου, είμαι περήφανος για τον τρόπο που έπαιξα σε αυτό τον τελικό. Υπάρχει πίεση όταν το τελευταίο σου παιχνίδι είναι τελικός και υπάρχει και αυτή η φημολογία για την Τσέλσι. Έπρεπε ν' αποδείξω αρκετά. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Δουλέψαμε σκληρά όλο τον χρόνο και στο φινάλε δεν κατακτήσαμε τίποτα. Δεν το αξίζουν αυτό οι παίκτες της Άρσεναλ. Μπορώ να διαβεβαιώσω άπαντες ότι έχουμε κάνει τα πάντα φέτος και του χρόνου αυτή η ομάδα θα είναι πολύ πιο δυνατή» είπε αρχικά ο Τσεχ και πρόσθεσε, αναφορικά με το μέλλον του και τις φήμες περί επιστροφής στην Τσέλσι:

«Ήθελα να κατακτήσω το τρόπαιο και να σκεφτώ μέχρι την 30η Ιουνίου. Μέχρι τότε θα είμαι παίκτης της Άρσεναλ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα