Σάρι: «Αγαπάω την Νάπολι αλλά η δουλειά αυτή σε φέρνει σε άλλα μονοπάτια»

Gazzetta team
Σάρι: «Αγαπάω την Νάπολι αλλά η δουλειά αυτή σε φέρνει σε άλλα μονοπάτια»

bet365

Δηλώσεις που άνετα μπορούν να ερμηνευτούν και ως προαναγγελία αποχώρησης έκανε ο τεχνικός της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως αγαπάει την Νάπολι αλλά αυτή η δουλειά μπορεί να τον φέρει σε άλλα μονοπάτια, μιλώντας ουσιαστικά για την Γιουβέντους.

Ο Μαουρίσιο Σάρι είναι το όνομα που παίζει πολύ δυνατά για την Γιουβέντους και ο ίδιος σε δηλώσεις του στην τηλεόραση αλλά και στην συνέντευξη Τύπου άναψε ακόμα περισσότερο την φωτιά αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Έχω δύο χρόνια συμβόλαιο ακόμη. Μετά θα δούμε, για το τι μπορεί να βελτιώσουμε και να συνεχίσουμε μαζί. Θέλω να μείνω, γιατί η Premier League είναι το μεγαλύτερο πρωτάθλημα και είμαι χαρούμενος εδώ. Για τη Γιούβε; Ξέρουν οι οπαδοί της Νάπολι, ότι τους αγαπάω, αλλά η δουλειά αυτή σε φέρνει σε άλλα μονοπάτια».

Για τη συνεργασία με τον Εντέν Αζάρ: «Ο Αζάρ είναι ένας απίστευτος παίκτης. Μου πήρε 2-3 μήνες να καταλάβω τι άνθρωπος είναι και είναι φανταστικός. Ξέρω, ότι θέλει να φύγει και σέβομαι την απόφασή του».

Για τον τελικό: «Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Είναι ένα πολύ σημαντικό τρόπαιο για το σύλλογο. Είχαμε προβλήματα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, αλλά αντιδράσαμε, πήραμε το Europa League και την πρόκριση για το Champions League. Ξέραμε, ότι το αξίζουμε. Είπα στους παίκτες να παίξουν πιο παθιασμένα, ακόμη κι αν διέτρεχαν κινδύνους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα