Τσέλσι: Ο Σάρι σκέφτεται μόνο την κούπα του Europa League

Gazzetta team
Τσέλσι: Ο Σάρι σκέφτεται μόνο την κούπα του Europa League

bet365

Ο Μαουρίτσιο Σάρι άφησε στην άκρη τα σενάρια περί Γιουβέντους και τόνισε πως τον ενδιαφέρει μόνο η κούπα του Europa League. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Καντέ.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι άφησε στην άκρη τα σενάρια για τη Γιουβέντους και τόνισε πως το μυαλό του είναι μόνο στην κατάκτηση του Europa League! O τεχνικός της Τσέλσι μίλησε

Για το αν θα προλάβει ο Καντέ: «Δεν το ξέρω ακόμα. Είχε ένα πρόβλημα στο γόνατο το Σάββατο. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά παραμένει πρόβλημα. Χθες οι πιθανότητες να μην παίξει ήταν περισσότερες, σήμερα είναι καλύτερα, αλλά είναι μοιρασμένες. Θα είναι σημαντική απουσία αν δεν παίξει. Εχουμε μόλις τρεις παίκτες σε αυτή τη θέση. Είναι ο μοναδικός αμυντικός χαφ που έχουμε».

Για το... μέλλον του στη Γιουβέντους: «Θέλω να σκέφτομαι μόνο τον τελικό. Δεν είναι η στιγμή να μιλήσω για τη Γιουβέντους. Το μόνο που θέλω είναι να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τους φιλάθλους που δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Μπακού: «Πρέπει να ρωτήσετε την UEFA και τις ομάδες. Είμαι πολύ απογοητευμένος, θέλουμε τους φιλάθλους μας δίπλα μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και για εκείνους».

Για το αν είναι το μεγαλύτερο ματς της καριέρας του: «Για τον Τύπο ίσως αυτό είναι το σημαντικότερο ματς της ζωής μου. Για μένα ίσως όχι. Ίσως για μένα σημαντικό ένα ματς στη Serie B».

Για την παρουσία του Αζάρ: «Είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην Ευρώπη, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Είναι πρόβλημα στην προπόνηση γιατί κάποιες φορές τα βρίσκει όλα πολύ εύκολα και βαριέται....».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα