Και ο Καντέ στο Μπακού με την Τσέλσι... για παν ενδεχόμενο

Και ο Καντέ στο Μπακού με την Τσέλσι... για παν ενδεχόμενο

Και ο Καντέ στο Μπακού με την Τσέλσι... για παν ενδεχόμενο

bet365

Ο Ενγκολό Καντέ ακολούθησε κανονικά την αποστολή της Τσέλσι στο Μπακού για τον τελικό του Europa League και παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, φαίνεται πως θέλει να εξαντλήσει τις ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής στο παιχνίδι της Τετάρτης κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο Γάλλος χαφ, τραυματίστηκε στην προπόνηση των «μπλε» το περασμένο Σάββατο και η αρνητική εξέλιξη ήρθε να τον απογοητεύσει έντονα, αφού, μόλις είχε καταφέρει να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς έπειτα από προηγούμενο μυϊκό τραυματισμό.

Ο Σάρι γνωρίζει πως θα πρέπει ουσιαστικά να σχεδιάσει τα πλάνα του δίχως τον Ενγκολό Καντέ για τον τελικό της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού, ωστόσο, ο βραχύσωμος χαφ ταξίδεψε κανονικά με την Τσέλσι στο Αζερμπαϊτζάν ώστε μέχρι την ώρα του αγώνα, το βράδυ της Τετάρτης, να εξαντλήσει τις λιγοστές πιθανότητες συμμετοχής του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα