Οποιος σκοράρει πρώτος παίρνει και το Europa (infographics & polls)

Gazzetta team
Οποιος σκοράρει πρώτος παίρνει και το Europa (infographics & polls)

bet365

Το βάζει ο Αζάρ; Το σηκώνει η Τσέλσι. Σκοράρει ο Ομπαμεγιάνγκ; Θα το κατακτήσει η Αρσεναλ. Οι δύο σούπερ σταρ των ομάδων θα κρίνουν τον μεγάλο τελικό στο Μπακού.

Oι δύο ευρωπαϊκοί τελικοί είναι αγγλικές υποθέσεις. Και την Τετάρτη στις 22:00 θα απολαύσουμε τον πρώτο από τους δύο. Οχι μόνο αγγλικός τελικός αλλά και λονδρέζικο ντέρμπι. Τσέλσι-Αρσεναλ στον τελικό του Europa League ο οποίος θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ενας τελικός που θα χαρίσει έναν τίτλο στους «μπλε» σε μια σχετικά κακή σεζόν γι' αυτούς και στην Αρσεναλ εκτός από το τρόπαιο και την είσοδό της στο Champions League της επόμενης σεζόν (η Τσέλσι θα είναι σε αυτό μιας και τερμάτισε στην πρώτη τετράδα της Premier League).

Που θα κριθεί όμως το ματς. Ποιος θα έχει περισσότερες πιθανότητες και τι θα κάνουν οι σούπερ σταρ των δύο ομάδων;

Ο Αζάρ να σκοράρει πρώτος και η Τσέλσι να το κατακτήσει
Πιθανότατα να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα της Τσέλσι. Μετά από επτά χρόνια στο Λονδίνο θα μετακομίσει (όπως όλα δείχνουν) στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ. Και θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Τσέλσι κατακτώντας έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Ο Εντέν Αζάρ ήταν και φέτος με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της Τσέλσι και λίγο πριν το τελευταίο ματς της σεζόν το κοντέρ του μετράει 19 γκολ και 16 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Οχι κι άσχημα για κάποιον που δεν είναι επιθετικός.

Ομως ο Βέλγος δεν έχει σκοράρει φέτος στην Ευρώπη. Στα 7 ματς που έχει παίξει στο Europa League έχει δώσει μόνο μία ασίστ. Κι αυτή στο τελευταίο ματς με την Αϊντραχτ.

Δεν έχει σκοράρει ούτε κόντρα στην Αρσεναλ φέτος στα δύο ματς που έχει παίξει όμως συνολικά κόντρα στους «κανονιέρηδες» έχει 5 γκολ και 2 ασίστ...

Σ' ένα κλειστό ματς, όπως αυτό του τελικού εάν σκοράρει ο Αζάρ το πρώτο γκολ τότε η Τσέλσι αυτόματα θα έχει περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του τροπαίου.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα για να σκοράρει πρώτος ο Αζάρ και η Τσέλσι να κατακτήσει το Κύπελλο με απόδοση 9.00.

Ο Ομπαμεγιάνγκ να σκοράρει πρώτος και η Αρσεναλ να το κατακτήσει
Εκανε μια εντυπωσιακή χρονιά. Μπορεί η Αρσεναλ να μην κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα της Premier League κάτι το οποίο θα της έδινε και το εισιτήριο για το επόμενο Champions League όμως ο Ομπαμεγιάνγκ βγήκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα μαζί με τους Σαλάχ και Μανέ.

Συνολικά ο Γκανέζος επιθετικός κλείνει την χρονιά με 31 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Από αυτά τα 8 τα έχει πετύχει στο Europa League και είναι ο άνθρωπος που μαζί με τον Λακαζέτ έχουν φτάσει την Αρσεναλ μέχρι τον τελικό του Μπακού.

Μάλιστα στους ημιτελικούς με την Βαλένθια σημείωσε συνολικά 4 τέρματα. Ενα στο Λονδίνο και έκανε χατ-τρικ μέσα στην Ισπανία!

Είναι ο πιο «καυτός» παίκτης της Αρσεναλ αυτήν την στιγμή και δεδομένα εάν σκοράρει πρώτος θα δώσει ένα προβάδισμα στην ομάδα του για την κατάκτηση του τροπαίου...

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα για να σκοράρει πρώτος ο Ομπαμεγιάνγκ και η Αρσεναλ να κατακτήσει το Κύπελλο με απόδοση 10.50.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα