Αϊντραχτ Φρ. - Τσέλσι 1-1: Βρήκε το γκολ εκτός, πήρε προβάδισμα (vid)

Αϊντραχτ Φρ. - Τσέλσι 1-1: Βρήκε το γκολ εκτός, πήρε προβάδισμα (vid)

bet365

Η Αϊντραχτ προηγήθηκε, αλλά η Τσέλσι ισοφάρισε 1-1 και με τη ρεβάνς στο Λονδίνο έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό του Europa League.

Από τη μία η Αϊντραχτ που είχε σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ στα 20/22 τελευταία παιχνίδια της στο πλαίσιο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Από την άλλη η Τσέλσι με το φετινό άηττητό της στην Ευρώπη (11-1-0). Φαβορί στο ματς δεν υπήρχε και αναμενόταν αμφίρροπο, όπως και εξελίχτηκε. Υπήρχε όμως φαβορί για την πρόκριση και αυτό επιβεβαιώθηκε μετά το 1-1 της Γερμανίας, με τους Μπλε να αποκτούν προβάδισμα χάρη στο εκτός έδρας γκολ τους.

Η πολύ δύσκολη χαμηλή κεφαλιά του Γιόβιτς (23') κατέληξε στη γωνία του Κέπα και έγραψε το 26ο του σε όλες τις διοργανώσεις και ένατο στη διοργάνωση. Ωστόσο, οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν με το σουτ του Πέδρο πριν βγει το ημίχρονο (45'). Στην επανάληψη η Τσέλσι πίεζε σοβαρά, έχασε ευκαιρίες, αλλά γκολ δεύτερο δεν έβρισκε, κάτι που συνέβη στο τελευταίο τέταρτο και με την Αϊντραχτ, η οποία θέλει τώρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» είτε νίκη, είτε ισοπαλία με γκολ και βλέπουμε...

Αϊντραχτ Φρ. (Αντι Χούτερ): Τραπ, Αμπρααμ, Χίντερεγκερ, Φαλέτ, Ντα Κόστα, Χασέμπε, Φερνάντες (73' Πασιένσια), Ρόντε, Γκατσίνοβιτς (90' Βίλεμς), Κόστιτς, Γιόβιτς

Τσέλσι (Μαουρίτσο Σάρι): Κέπα, Νταβίντ Λουίζ, Κρίστενσεν, Αθπιλικουέτα, Εμερσον, Καντέ, Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ (83' Κόβατσιτς), Γουίλιαμ (61' Αζάρ), Πέδρο, Ζιρού.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα