Τσέλσι και Άρσεναλ κόντρα σε... «αετούς» και «νυχτερίδες»!

Τσέλσι και Άρσεναλ κόντρα σε... «αετούς» και «νυχτερίδες»!

bet365

Άρσεναλ και Τσέλσι θέλουν να φτάσουν... μέχρι τέλους και να κάνουν αγγλική υπόθεση τον φετινό τελικό του Europa League στο Μπακού. Απόψε, όμως, οι Άιντραχτ και Βαλένθια θα προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο και να διεκδικήσουν εκείνες την ευκαιρία του ευρωπαϊκού θριάμβου!

Μετά τη νέα νίκη των τρομερών παιδιών του Άγιαξ κόντρα στην Τότεναμ, αλλά και το σόου του Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με τη Λίβερπουλ, μπαίνει και το Europa League σε τροχιά ημιτελικών...

Η Τσέλσι, ταξίδεψε στην Φρανκφούρτη (22:00, CosmoteSport 1 HD) για ν' αντιμετωπίσει την μαχητική, εντυπωσιακή και απόλυτα συμπαθητική, Άιντραχτ, ενώ, η Άρσεναλ θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια στο «Έμιρεϊτς» (22:00, CosmoteSport 2 HD).

Οι «μπλε» του Λονδίνου, με τον Εντέν Αζάρ να έχει πρωταγωνιστήσει στην παρουσίαση της νέας φανέλας και να έχει σκορπίσει κύμα αισιοδοξίας στους οπαδούς της ομάδας για την παραμονή του στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν, καλούνται να διαχειριστούν μια κατάσταση που περιλαμβάνει ενθουσιασμό και ικανότητα. Η Άιντραχτ, μόνο τυχαία δεν έχει φτάσει στα ημιτελικά, έχει τον απίστευτο κόσμο της στο πλευρό της και όπως απέκλεισε Ίντερ και Μπενφίκα, θέλει να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για να το κάνει και κόντρα στο σύνολο του Σάρι.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Άρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, μόνο... έτοιμη δεν είναι για την αναμέτρηση με τη Βαλένθια. Ναι μεν δίνεται η δυνατότητα στους «κανονιέρηδες» να ξεπεράσουν μια τρομερά κακή περίοδο, αφού προέρχονται από τρεις απανωτές ήττες με 3+ τέρματα στο πρωτάθλημα, όμως, οι «νυχτερίδες» δεν προσφέρονται για... εξιλέωση. «Έχουμε την ίδια δίψα με την Άρσεναλ» είπε ο Μαρθελίνο που είδε τους παίκτες του να σοκάρονται από την Εϊμπάρ την περασμένη Κυριακή και να γνωρίζουν ήττα με σκορ 1-0.

Βέβαια, ο Έμερι, έχει βρεθεί στον πάγκο της Βαλένθια (2008-2012), ξέρει καλά τους Ισπανούς και βρίσκεται στη διοργάνωση που... γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά όλα τα μονοπάτια μέχρι και τα σκαλιά του stage όπου απονέμεται το τρόπαιο...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα