Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 2-0: Δύο νίκες και στους “4” οι Νυχτερίδες (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Βαλένθια – Βιγιαρεάλ 2-0: Δύο νίκες και στους “4” οι Νυχτερίδες (vid)

bet365

Η Βαλένθια επικράτησε και στο δεύτερο ματς (2-0) και με συνολικό σκορ 5-1 διέλυσε τη... γειτόνισσα Βιγιαρεάλ, για να κοντραριστεί με την Αρσεναλ στα ημιτελικά.

Με το υπέρ της 1-3 από το πρώτο ματς εκτός έδρας, η Βαλένθια ήταν με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά. Και στο «Μεστάγια» όμως έσπευσε πολύ γρήγορα να επιβεβαιώσει την ανωτερότητά της σε αυτή την όχι μόνο «εμφύλια», αλλά σύγκρουση... γειτονιάς για το Europa League. Οι Νυχτερίδες καθάρισαν 2-0 και πάνε στο επόμενο μεγάλο ραντεβού με την Αρσεναλ.

Στο 13' ο Λάτο βρέθηκε στην περιοχή και σκόραρε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας του, ενώ στο 55' το φάουλ του Παρέχο βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και έγραψε το 2-0. Μέχρι το φινάλε το Κίτρινο Υποβρύχιο δεν βρήκε αντίδραση και συνέβη το ίδιο με το 2003-'04, όταν είχαν κοντραριστεί ξανά στον θεσμό και είχε περάσει και πάλι η Βαλένθια.

Βαλένθια (Μαρθελίνο): Νέτο, Ρονκάλια, Ντιακαμπί, Λάτο, Βας, Παρέχο (62' Κοκλέν), Σολέρ (46' Γκάμπριελ), Τόρες, Γκουέντες (68' Λι), Μίνα, Γκαμεϊρό

Βιγιαρεάλ (Χάβι Καγιέχα): Αντρές, Φούνες Μόρι, Βίκτορ Ρουίθ, Ράτιου, Ζάουμε Κόστα, Μορλάνες, Κάσερες (64' Φορνάλς), Τριγκέρος (74' Χάβι Φουέγο), Ράμπα (46' Τσουκβουέζε), Πεδράθα, Ζεράρδ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα