Τεράστιο ματς στο Λονδίνο, στη Λισαβόνα η τρομερή Άιντραχτ

Κώστας Ζάλιαρης
Τεράστιο ματς στο Λονδίνο, στη Λισαβόνα η τρομερή Άιντραχτ

bet365

Η προημιτελική φάση του Europa League κάνει κι αυτή πρεμιέρα μετά τα παιχνίδια του Champions League και το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στο παιχνίδι της Άρσεναλ με τη Νάπολι στο «Έμιρεϊτς» αλλά και την ενδιαφέρουσα κόντρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Μπενφίκα.

Στην αγγλική πρωτεύουσα, η Άρσεναλ του Ουνάι Έμερι υποδέχεται την κατά διαστήματα εντυπωσιακή και αποτελεσματική Νάπολι, στο πιο δυνατό ζευγάρι της προημιτελικής φάσης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Ξεκάθαρος στόχος και των δυο ομάδων η πορεία τους μέχρι το τέλος στον θεσμό, ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» ξέρουν πολύ καλά πως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να βρεθούν στο επόμενο Champions League σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να συμπεριληφθούν στην πρώτη τετράδα της Premier.

Στο «Ντα Λουζ» της Μπενφίκα φιλοξενείται η Άιντραχτ που είναι η μοναδική γερμανική ομάδα που συνεχίζει για φέτος στην Ευρώπη και έχει αποδείξει ότι θα πρέπει να τη φοβάται όποιος αντίπαλος κι αν βρεθεί στο δρόμο της. Ισπανική μονομαχία ανάμεσα αυτή ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Βαλένθια, η οποία φέτος έχει φτάσει μέχρι και τον τελικό του Copa del Rey.

Στην Πράγα έχει ταξιδέψει η Τσέλσι του Εντέν Αζάρ, όπου και αντιμετωπίζει τη Σλάβια. Οι «μπλε» του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφεραν – αν και με ματς περισσότερο – να βρεθούν στην 3η θέση της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος και είχαν εύκολη, στη θεωρία, κλήρωση, βλέποντας ακόμα πιο μακριά στο φετινό Europa League. Μεγάλη έκπληξη έκαναν οι Τσέχοι με τον τρόπο που απέκλεισαν τη Σεβίλλη στη φάση των «16», στην παράταση...

Το πρόγραμμα (22:00):

Άρσεναλ – Νάπολι

Σλάβια Πράγας – Τσέλσι

Βιγιαρεάλ – Βαλένθια

Μπενφίκα – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα