Ιντερ - Αϊντραχτ 0-1

Gazzetta team
Ιντερ - Αϊντραχτ 0-1

bet365

Με 13.500 οπαδούς της δίπλα της, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης νίκησε την Ιντερ στο Giuseppe Meazza (0-1) και προκρίθηκε στους "8" του Europa League, μένοντας αήττητη για 14ο σερί ματς στη διοργάνωση!

Οι δρόμοι στο Μιλάνο είχαν γεμίσει από νωρίς με Γερμανούς, οι οποίοι είχαν στήσει το δικό τους πάρτι περιμένοντας τη ρεβάνς της Άιντραχτ με την Ιντερ. Πάρτι που συνεχίστηκε στις εξέδρες του Meazza και θα συνεχιστεί και στην επόμενη φάση του θεσμού, αφού η ομάδα της Φρανκφούρτης πάει με... σπασμένα φρένα! Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει 14 σερί ματς στη διοργάνωση χωρίς ήττα, έχοντας πλέον ως στόχο να ισοφαρίσει και να σπάσει το ρεκόρ της Ατλέτικο Μαδρίτης (15)!

Εχουμε καιρό ως τότε όμως. Το θέμα είναι το "τώρα", το οποίο βρίσκει την Άιντραχτ να πανηγυρίζει μια μεγάλη αλλά και... εύκολη πρόκριση. Απέναντι στην Ιντερ των αρκετών απουσιών, λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι με την Μίλαν, οι Γερμανοί είχαν δοκάρι στο 3' με τον Χάλερ και τελικά σκόραραν στο 5' με τον Γιόβιτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ντε Βράι και "κρέμασε" τον Χαντάνοβιτς (0-1). Η αντίδραση των Νερατζούρι όσο κι αν αναμενόταν δεν ήρθε ποτέ και έτσι η Άιντραχτ, η οποία είχε κι άλλες ευκαιρίες αλλά ο Χαντάνοβιτς ήταν όπως (σχεδόν) πάντα άψογος, κράτησε εύκολα το σκορ και πήρε το εισιτήριο για τους "8"!

Πατήστε εδώ για να δείτε τι έγινε στο Αρσεναλ-Ρεν και εδώ για να ενημερωθείτε για τα ματς των 20:00.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα