Νάπολι - Σάλτσμπουργκ 3-0

Gazzetta team
Νάπολι - Σάλτσμπουργκ 3-0

bet365

Οι Παρτενοπέι νίκησαν εύκολα με 3-0 την Σάλτσμπουργκ, στην οποία θα μπορούσαν να βάλουν κι άλλα γκολ, με αποτέλεσμα να είναι με το 1,5 πόδι στους προημιτελικούς του Europa League.

Το ξεκίνημα του ματς ήταν ακριβώς όπως το ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι, αφού στο 10' η Νάπολι άνοιξε το σκορ με το πλασέ του Μίλικ στο τετ α τετ, μετά την κάθετη του Μέρτενς (1-0). Κι αφού μπήκε νωρίς το πρώτο, νωρίς ήρθε και το δεύτερο για τους Παρτενοπέι... Στο 18' ο Μάριο Ρουί σέντραρε και η μπάλα κατέληξε στον Φαμπιάν Ρουίθ, ο οποίος με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0. Οι Παρτενοπέι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έκλεισαν το ημίχρονο χωρίς να απειληθούν, μπαίνοντας στο δεύτερο με στόχο να τελειώσουν την υπόθεση-πρόκριση.

Κάτι που μάλλον έγινε από το 58', όταν ο Ονγκουενέ με αυτογκόλ, μετά την σέντρα του Μάριο Ρουί, ανέβασε το σκορ στο 3-0. Η Σάλτσμπουργκ ήθελε να αντιδράσει αλλά δεν μπορούσε, με τη Νάπολι να βρίσκει πολλούς χώρους και να έχει φάσεις για να πετύχει κι άλλο ή κι άλλα γκολ, αλλά οι Μέρτενς-Καγιεχόν-Μίλικ ήταν άστοχοι ή άτυχοι, με αποτέλεσμα το ματς να μείνει στο 3-0. Το οποίο, αν δεν συμβούν τρελά πράγματα στη ρεβάνς, στέλνει από απόψε στους "8" την ομάδα του Αντσελότι.

Νάπολι: Μέρετ, Χισάι, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρουί, Καγιεχόν, Αλαν, Φαμπιάν Ρουίθ, Ζιελίνσκι (66' Ντιαβαρά), Μέρτενς (72' Ινσίνιε), Μίλικ (81' Ουνάς).

Σάλτσμπουργκ: Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλιο, Ονγκουένε, Ούλμερ, Σλάγκερ, Βολφ, Σαμασέκου, Γιουζούνοβιτς (62' Μουεπού), Ντάκα (62' Γκούλμπραντσεν), Νταμπούρ (76' Μιναμίνο).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα