Μαρτίνς για το Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: «Σε αυτό το επίπεδο η έλλειψη αποτελεσματικότητας στοιχίζει»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς για το Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: «Σε αυτό το επίπεδο η έλλειψη αποτελεσματικότητας στοιχίζει»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς παραδέχθηκε το πρόβλημα που είχε στις τελικές προσπάθειές του ο Ολυμπιακός και το πως του στοίχισε για την πρόκριση. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Μαρτίνς υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου για:

Την αναμέτρηση στο Κίεβο και την αίσθηση πως ο Ολυμπιακός 'αυτοκτόνησε' γιατί στο χορτάρι έδειχνε πιο καλός αλλά η Ντιναμό πιο ουσιαστική: «Είναι κάπως έτσι. Όπως το περιγράφετε. Τα δύο ματς ήταν ισορροπημένα και ίσως και από τις ευκαιρίες. Στο πρώτο ματς δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες. Το ίδιο έγινε και σήμερα. Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις την έλλειψη αποτελεσματικότητας. Μας στοίχισε αυτό. Εμείς δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες μας».

Το δύσκολο πρόγραμμα και τις απουσίες: «Αυτό ήταν το πρόγραμμα. Ξέραμε πως ήταν πιεστικό. Μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός το έχει αυτό. Δεν υπολογίζαμε όμως τις απουσίες των Λάζαρου, Βούκοβιτς και Ομάρ και την τιμωρία του Καμαρά. Δεν το αναφέρουμε αυτό ως δικαιολογία. Πρέπει μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός να μπορεί να τα καταφέρνει με τέτοιο πρόγραμμα, να κάνει... θυσίες και να προσπαθεί.»

Το πρώτο ματς στο Φάληρο και το 2-2 στο τέλος και το σημερινό ματς και το εάν είναι ένας ανόητος αποκλεισμός από μία ομάδα που ήταν πιο καλή και μένει έξω: «Πραγματικά εάν δούμε τα δύο ματς μπορεί να ήμασταν καλύτεροι σε κάποια σημεία αλλά δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Έχουμε ευθύνη για το πρώτο ματς που παραχωρήσαμε χώρο στον αντίπαλο. Στο δεύτερο παιχνίδι δώσαμε επίσης στον αντίπαλο την ευκαιρία επειδή δεν ήμασταν οι πιο αποτελεσματικοί. Στο ποδόσφαιρο πάντα προκρίνεται η πιο αποτελεσματική ομάδα. Αυτή η ομάδα δεν ήμασταν εμείς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα