Σεβίλλη - Λάτσιο 2-0

Gazzetta team
Σεβίλλη - Λάτσιο 2-0

bet365

Η Σεβίλλη νίκησε την Λάτσιο και στην Ανδαλουσία (2-0) και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Η ομάδα του Πάμπλο Ματσίν είχε επικρατήσει πριν μια εβδομάδα στο Olimpico με 0-1 χάρη σε γκολ του Μπεν Γεντέρ, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ στο 20'. Ο Γάλλος επιθετικός σκόραρε σε κενή εστία μετά την επέμβαση του Στρακόσα στο σουτ του Σαράμπια, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη οι ισορροπίες άλλαξαν στο 60' μετά τη δεύτερη κίτρινη που είδε για τους γηπεδούχους ο Φράνκο Βάσκες, όμως η Λάτσιο δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί και από το 71' οι δύο ομάδες έπαιζαν αμφότερες με δέκα μετά την απευθείας κόκκινη στον Μάρουσιτς. Η Σεβίλλη ολοκλήρωσε την δουλειά πετυχαίνοντας και δεύτερο γκολ στο 78' μετά το γύρισμα του Χεσούς Νάβας από δεξιά και το τελείωμα του Σαράμπια (2-0).

*Δεύτερη ever σε κόκκινες στο Europa League η Λάτσιο καθώς αυτή ήταν η 11η, 2ος σκόρερ για την Σεβίλλη στη διοργάνωση ο Μπεν Γεντέρ που έπιασε τον Γκαμεϊρό και είναι πίσω μόνο από τον Κανουτέ (28).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα