Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου των Μαρτίνς και Φορτούνη

Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου των Μαρτίνς και Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Ντιναμό Κιέβου - Ολυμπιακός: Η συνέντευξη Τύπου των Μαρτίνς και Φορτούνη

bet365

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να πετύχει τον στόχο προς τους «16» του Europa League κόντρα στην Ντιναμό εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης δεν ξέχασε τον Χριστοδουλόπουλο λέγοντας ότι όλοι θέλουν να του αφιερώσουν την πρόκριση. ΚΙΕΒΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Έτοιμος για την πρόκληση στην παγωμένη Ουκρανία εμφανίστηκε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών, που απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μια μέρα πριν τη μεγάλη ρεβάνς απέναντι στη Ντιναμό Κιέβου.

Ο Μαρτίνς αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ, που «θα αποτελέσει οδηγό», όπως ανέφερε, ενώ ο Κώστας Φορτούνης που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που τέθηκε εκτός συνέχειας της σεζόν λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών:

Για τη νίκη με την ΑΕΚ: «Σίγουρα θα αποτελέσει οδηγό, γιατί πήγαμε πολύ καλά στο β' μέρος. Ήταν ένα ματς που δείξαμε την ποιότητά μας. Για το Κίεβο και το γεγονός ότι δεν κάναμε εδώ προπόνηση, επιλέξαμε να δουλεύουμε στις δικές μας εγκαταστάσεις. Θέλαμε να δουλέψουμε πάνω σε στρατηγική και στο σπίτι μας για να μην δουν τα πλάνα μας. Έτσι θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι και άνετοι».

Για το πρόβλημα που διέγνωσε στην ομάδα του μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα: «Έχουμε ήδη αναλύσει το πρώτο ματς. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο. Επίσης έχουμε μιλήσει για τον πρώτο αγώνα οπότε δεν έχουμε να επαναλάβουμε κάτι. Κοιτάμε το αυριανό ματς».

Για το αν θα έφευγε αν έχανε από την ΑΕΚ: «(σ.σ. χαμόγελα) Μην ανησυχείτε για μένα. Είμαι καλά και δουλεύουμε για το αποτέλεσμα. Δεν μας απασχολεί οτιδήποτε άλλο ή υποθέσεις. Είναι κάτι που αποσπά την προσοχή. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για την ποιότητά μας και για τα αποτελέσματά μας».

Για όσα πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς: «Επιτέλους μια ποδοσφαιρική ερώτηση. Θα γίνει ένα παιχνίδι που αξίζει μια τέτοια διοργάνωση. Έχουν προκύψει απρόβλεπτα αποτελέσματα και υπάρχουν δυσκολίες και εκπλήξεις όπως με την Άρσεναλ που έχασε. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μοιρασμένο. Παρότι παίζουμε εκτός θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πιο καλό ματς από εκείνο του Καραϊσκάκη. Θέλουμε να παίξουμε όπως το α' μέρος του πρώτου αγώνα στο Κίεβο. Πιστεύουμε πως η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι πολύ καλό και πιστεύουμε και είμαστε σίγουροι πως μπορούμε να περάσουμε».

Για το σύστημα και αν θα είναι επιθετικό επειδή παίζεται μία πρόκριση σε ερώτηση του Gazzetta.gr: «Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Πάντα θα έχουμε με τέσσερις επιθετικούς και μπακ να βοηθούν με ανεβάσματα. Αύριο θα έχουμε δυο ομάδες που θα προσπαθήσουν να ελέγξουν την τακτική ο ένας του άλλου. Και στο πρώτο ματς αυτό γινόταν. Εάν αλλάζαμε εμείς κάτι πήγαινε να κάνει σχετική αλλαγή και η Ντιναμό ή το αντίθετο. Θα έχει διαφορές αυτό το ματς ως προς αυτό (σ.σ. τις τακτικές των δύο ομάδων). Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα διαφορετικό, ενδιαφέρον και δυνατό ματς».

Από την πλευρά του ο αρχηγός των Πειραιωτών δήλωσε:

Για τον αγώνα του Φαλήρου: «Στο πρώτο παιχνίδι ειδικά στο α' μέρος ήμασταν κυρίαρχοι. Στο δεύτερο μείναμε πίσω. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας το τι πρέπει να κάνουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Εννοείται θα παίξουμε για τον Λάζαρο αύριο. Του έχουμε πει εάν έρθει η πρόκριση θα είναι για εκείνον».

Για την ερώτηση του Gazzetta.gr του εάν "χρωστάει" κάτι στη Ντιναμό: «Θέλουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς. Περάσαμε τον όμιλο, όπως το είχαμε στόχο. Θέλουμε τώρα να φτάσουμε πιο ψηλά παρότι θα έχουμε μπροστά μας έναν καλό αντίπαλο. Μας αρέσει να παίζουμε με καλούς και δυνατούς αντιπάλους. Έχουμε μία δυνατή και ποιοτική ομάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα