Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Ζιλ Ντίας των δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες! (vids & poll)

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Ζιλ Ντίας των δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες! (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου: Ο Ζιλ Ντίας των δύο γκολ σε τέσσερις αγώνες! (vids & poll)

bet365

Σε μία χρονική περίοδο όπου ο Ολυμπιακός χρειάζεται παίκτες - πρωταγωνιστές ο Ζιλ Ντίας καταθέτει τα διαπιστευτήριά του με εμφατικό τρόπο.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ήρθε με τις... ευλογίες και των ανθρώπων του Ολυμπιακού αλλά και φυσικά του τεχνικού επιτελείου με δανεισμό από την Μονακό και ενώ πριν ήταν στην Φόρεστ. Ως μία επιλογή που θα λειτουργούσε σαν μία καλή και χρήσιμη εφεδρεία.

Ο 22χρονος winger Ζιλ Ντίας έχει αρπάξει για τα καλά τις ευκαιρίες που του δίνονται στον Ολυμπιακό και είναι από τους λίγους παίκτες το τελευταίο διάστημα που παρουσιάζουν τόσο καλή εικόνα στην ομάδα. Έχοντας δύο γκολ, ένα στο Κύπελλο και την γκολάρα του με τη Ντιναμό Κιέβου, αλλά έχοντας συμμετοχή στην φάση του τέρματος του Ποντένσε για το 3-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Με αυτά και με αυτά ο Ντίας έχει βρει δίχτυα δύο φορές σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις του στον Ολυμπιακό και βρέθηκε να παίζει βασικός με τη Ντιναμό Κιέβου, κάνοντας ένα πολύ καλό ματς από κάθε άποψη: τακτικά, αμυντικά, δημιουργικά αλλά και επιθετικά. Το δε τέρμα του είναι εξαιρετικό. Όλη κίνηση. Το πως παίρνει την μπάλα από λάθος διώξιμο και την στέλνει στα δίχτυα. Καθαρά ατομική ενέργεια και θέμα ποιότητας ποδοσφαιριστή. Ο Ίβηρας εξτρέμ είχε ξεχωρίσει ακόμα και στο πολύ κακό ματς των Πειραιωτών κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ πέραν της ταχύτητας και της δύναμης που διαθέτει έχει και πολύ καλά ατομικά και τεχνικά χαρακτηριστικά και καλά πόδια. Με αυτές τις εμφανίσεις δε φανερώνει πως μπορεί κάλλιστα να καθιερωθεί και στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

- Εδώ μπορείτε να δείτε τα γκολ του 2-2 με Ντιναμό Κιέβου, εκ των οποίων και το τέρμα του Ντίας και στην Gallery το 3-3 με Λαμία, όπου επίσης είχε σκοράρει. Ψηφίστε πιο κάτω το poll.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα