Ομιλία Μαρινάκη στα αποδυτήρια: «Ιστορική νίκη, είστε ικανοί να κερδίσετε το πρωτάθλημα»! (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ομιλία Μαρινάκη στα αποδυτήρια: «Ιστορική νίκη, είστε ικανοί να κερδίσετε το πρωτάθλημα»! (vid)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποθέωσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο στην ομιλία του με τον Πέδρο Μαρτίνς να συγκινείται και ενώ εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα!
Η ομιλία του κ. Μαρινάκη - όπου ήταν παρόντες και οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Ρέτσος (σ.σ. με πατερίτσες) και Καμπιάσο - διεκόπη δύο φορές. Μία για να χειροκροτηθεί ο κόουτς Πέδρο Μαρτίνς (σ.σ. που συγκινήθηκε έντονα εκείνη την στιγμή) και άλλη μία για το χειροκρότημα για το πριμ των 500.000 ευρώ. Αναλυτικά το τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στα αγγλικά: «Θέλω να σας συγχαρώ όλους. Ήταν μία μεγάλη νίκη αλλά και μία σπουδαία απόδοση όλων σας και αυτό μετράει διπλά. Επίσης ήταν πιο η πιο ιστορική νίκη και η μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Ξέρω πως είχαμε τις δυσκολίες μας αλλά είμαστε εδώ όπως το έχω δει αυτό και για πολλούς από εσάς. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε στις δύσκολες στιγμές. Όταν πανηγυρίζουμε το κάνουμε όλοι μαζί και το έχω δει πολλές φορές και μου αρέσει.
Επομένως αυτό που θέλω από εσάς πρωτίστως είναι να ξέρετε πως είστε ικανοί να κερδίσετε το ελληνικό πρωτάθλημα και από εδώ και πέρα δεν πρέπει να χάνετε από κανέναν. Να έχουμε μόνο νίκες. Και πιστεύω πως εφόσον γίνει αυτό θα έχουμε σοβαρές πιθανότητες να γίνουμε πρωταθλητές. Συνεχίστε να προχωράτε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς αλλά και τον προπονητή σας που έχει προσπαθήσει για το καλύτερο. Όλους επίσης που είναι στο τεχνικό επιτελείο και όσοι είναι γύρω σας. Είμαστε όλη μία οικογένεια και σήμερα το πριμ σας είναι μισό εκατομμύριο». Στην συνέχεια παίκτες, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο φώναξαν δυνατά «Ολυμπιακός, Ολυμπιακός». Δείτε στην Gallery το βίντεο από το κανάλι του Ολυμπιακού.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα