Κάνιας: «Θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα»!

Κάνιας: «Θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα»!

Σταύρος Σουντουλίδης
Κάνιας: «Θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα»!

bet365

O Χοσέ Κάνιας περιμένει από τον Άγιο Βασίλη να του φέρει τη νέα χρονιά τίτλους με τον ΠΑΟΚ, πρωτάθλημα και κύπελλο, μια πρόκριση στην Ευρώπη και ένα νέο συμβόλαιο…

Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ευδιάθετος και έτοιμος για τον «τελικό» με την ΜΠΑΤΕ εμφανίστηκε να είναι ο Χοσέ Κάνιας, που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τους Λευκορώσους.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός μέσος του «Δικεφάλου»:

Για το πόσο έτοιμος είναι ο ΠΑΟΚ: «Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με τη ΜΠΑΤΕ και πιστεύω στη νίκη. Έχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και αύριο πάμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Για να παλέψουμε και να κερδίσουμε».

Για το δώρο που περιμένει από τον Άγιο Βασίλη: «Ελπίζω να είναι ένας συνδυασμός. Θέλω ο Άγιος Βασίλης να μου τα δώσει όλα. Πρωτάθλημα, Κύπελλο Ελλάδας, διάκριση στην Ευρώπη και ένα νέο συμβόλαιο. Κοιτάμε όμως πάντα το επόμενο παιχνίδι ξεχωριστά και στρέφουμε εκεί την προσοχή μας Και εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς με την ΜΠΑΤΕ. Η Ευρώπη είναι δύσκολη».

Για την συγκομιδή στους ομίλους του Europa League: «Ότι έγινε μέχρι τώρα δεν αλλάζει. Αυτό που μετράει τώρα είναι να κερδίσουμε εμείς αύριο και να χάσει η Βίντι από την Τσέλσι».

Για την εικόνα που έχει από την ομάδα: «Δεν έχει σημασία αν σκοράρω ή όχι. Το σημαντικότερο είναι η ομάδα να κερδίζει. Όπως είπε και ο προπονητής δεν με απασχολεί αν κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια με 1-0. Ας σκοράρει ο οποιοσδήποτε, αλλά να κερδίσουμε…».

Για την απόδοση της ομάδας στο ματς με τη Λευκορωσία και τα επόμενα παιχνίδια που ακολούθησαν σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Αύριο έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό της Λευκορωσίας. Εκεί παίξαμε πολύ καλά. Αύριο όμως δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας και να πάρουμε την πρόκριση. Είναι διαφορετικό να μην αγωνίζεσαι. Στο παιχνίδι με την Λάρισα δεν μπορούσα να αγωνιστώ και απόλαυσα την ομάδα από την κερκίδα. Είχαμε καλή απόδοση, κρατήσαμε τη μπάλα, κάναμε πολλές επιθέσεις και νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε και αύριο κάτι αντίστοιχο».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα