Πρώτη η Ντιναμό Κιέβου, ανατροπή πρόκρισης η Ραπίντ

Gazzetta team
Πρώτη η Ντιναμό Κιέβου, ανατροπή πρόκρισης η Ραπίντ

bet365

Η Ντιναμό Κιέβου κέρδισε την Αστανά με 1-0 και εξασφάλισε την πρώτη θέση. Μεγάλη ανατροπή η Ραπίντ στην Μόσχα επί της Σπαρτάκ (2-1).

Ντιναμό Κιέβου και Αστανά ήθελαν ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν αμφότερες την πρόκριση στο μεταξύ τους ματς, όμως οι Ουκρανοί έπαιξαν για την πρώτη θέση και την κατέκτησαν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όταν και προηγήθηκαν με τον Βέρμπιτς στο 29’ έπειτα από εντυπωσιακή ομαδική προσπάθεια.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για την ισοφάριση, έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν έφτασαν στο γκολ και θα πρέπει να περιμένουν για την πρόκριση. Στην Μόσχα η Σπαρτάκ ήταν καλύτερη, προηγήθηκε με τον Ζε Λουίς μόλις στο 20’, αλλά στο τέλος δέχθηκε την ανατροπή από την Ραπίντ Βιέννης, που έκανε άλμα πρόκρισης.

Στο 80’ ο Μίντλιρ από ένα κόρνερ έκανε το 1-1 και η ανατροπή ήρθε από το πουθενά στο 1’ των καθυστερήσεων, όταν ο Σομπεσμπέργκερ από θέση οφσάιντ πρόλαβε τον Ρεμπρόβ για να κάνει το 1-2 και να βάλει πολύ δύσκολα στους Μοσχοβίτες για την πρόκριση.

Δείτε εδώ τις βαθμολογίες όλων των ομίλων.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα