Καρεμπέ: «Πρέπει να πολεμήσουμε»

Gazzetta team
Καρεμπέ: «Πρέπει να πολεμήσουμε»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού μίλησε στην Ισπανία για τον στόχο των «ερυθρολεύκων» αλλά και την Μπέτις.

Όλες οι στοιχηματικές επιλογές στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ από το νέο Pamestoixima.gr.

Στο επίσημο κανάλι της Μπέτις, μίλησε ο Κριστιάν Καρεμπέ ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι το βράδυ.


«Ξέρουμε ότι πρέπει να… πολεμήσουμε, καθώς ξέρουμε τη διαφορά έχουμε από τη Μίλαν. Εάν καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, τότε θα μπορέσουμε να σκεφτούμε την πρόκριση στο ματς που θα δώσουμε την τελευταία αγωνιστική στην έδρα μας. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς.
Η Μπέτις άρχισε να σκοράρει αρκετά και το είδαμε κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού και θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και τη δυναμική μας», είπε αρχικά για να προσθέσει

«Γνωρίζω πολύ καλά τον προπονητή της Μπέτις και έχω δει τη δουλειά του. Ειδικά στις αντεπιθέσεις. Η Μπέτις θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, κρίνοντας από την απόδοση που είχε στα παιχνίδια της. Από τη μια νίκη μέσα στη Βαρκελώνη, από την άλλη ήττα στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Για μας θα είναι σημαντικό να φτάσουμε στη νίκη, γιατί ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα βοηθήσει την αυτοπεποίθηση μας. Η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι μια σημαντική κι εμείς πρέπει πάντα να δίνουμε τη «μάχη» μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα