ΠΑΟΚ: Τα σενάρια της πρόκρισης

ΠΑΟΚ: Τα σενάρια της πρόκρισης

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο Λονδίνο, αλλά το μυαλό του θα είναι και στο Μπορίσοφ περιμένοντας τα «καλά νέα» από την αναμέτρηση της ΜΠΑΤΕ με τη Βίντι. ΛΟΝΔΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι – ΠΑΟΚ και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά τις δύο ήττες του από τη Βίντι ο ΠΑΟΚ δεν κρατά πια την τύχη στα χέρια του και χρειάζεται ένα μεγάλο αποτέλεσμα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», αλλά και ένα βολικό (ισοπαλία ή ήττα) των Ούγγρων στο Μπορίσοφ, για να επιστρέψει στη μάχη της πρόκρισης.

Η αγγλική ομάδα, χάρη στις τέσσερις συνεχόμενες νίκες που έχει κάνει, έχει ήδη προκριθεί πρώτη από τον όμιλο, ωστόσο ο «Δικέφαλος» έχει μπροστά του ένα βουνό να ανέβει, καθώς εκτός από το αποτέλεσμα στο Λονδίνο θέλει νίκη επί της ΜΠΑΤΕ την τελευταία αγωνιστική, εάν και εφόσον μέχρι τότε η Βίντι έχει στραβοπατήσει και στα δύο παιχνίδια της!

Τα σενάρια πρόκρισης

Αν Βίντι κερδίσει στη Λευκορωσία απέναντι στην ΜΠΑΤΕ, παίρνει την πρόκριση ακόμη και αν ΠΑΟΚ πάρει το «διπλό» στο Λονδίνο.

Αν το ματς στη Λευκορωσία τελειώσει ισόπαλο, ο ΠΑΟΚ θα ελπίζει σε πρόκριση μόνο με «διπλό», καθώς δεν του κάνει ούτε η ισοπαλία, αφού σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας με την ουγγρική ομάδα δεν ευνοείται.

Αν χάσει η Βίντι από την ΜΠΑΤΕ, τότε ο ΠΑΟΚ ελπίζει στην πρόκριση ακόμη και αν χάσει στο Λονδίνο, αρκεί την τελευταία αγωνιστική να κερδίσει στην Τούμπα την ΜΠΑΤΕ και η Τσέλσι στη Βουδαπέστη τη Βίντι.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα