Το... τρικ στην επίθεση για την Μπέτις και ο Γκερέρο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Το... τρικ στην επίθεση για την Μπέτις και ο Γκερέρο (pics)

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρότι δοκίμασε ξανά τον Φορτούνη στην επίθεση για το Μπέτις - Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει κατά νου τις επιλογές του Ναουέλ ως... τρικ αλλά και του Γκερέρο. Τα είπαν με παίκτες Μοντέστο & Καρεμπέ.
Ο Πορτογάλος ετοιμάζεται για το δικό του... τρικ για την επίθεση σχετικά με την Μπέτις. Στις δοκιμές του είχε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις τον Φορτούνη μπροστά και τον Νάτχο δεκάρι. Παρόλα αυτά φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται πιθανότητα... τρικ για μπροστά ακόμα και με τον Ναουέλ ενώ δεν έχει εγκαταλείψει την λύση Γκερέρο. Ο Ισπανός φορ παραμένει στο μυαλό του Ίβηρα για μπροστά παρότι επανήλθε πρόσφατα από τον τραυματισμό του και έχοντας παίξει λίγο στο Περιστέρι.
Για την θέση του πορτιέρο ο Σα έχει ένα προβάδισμα αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί να χριστεί βασικός ο Γιαννιώτης. Δεξί μπακ προορίζεται ο Ομάρ, στόπερ οι Σισέ και Βούκοβιτς και αρ. μπακ ο Τσίμικας που έγινε φαβορί έναντι του Κούτρη. Στον άξονα οι Γκιγιέρμε και Καμαρά δείχνουν να είναι ένα... κλικ πιο μπροστά από τις άλλες επιλογές. Στην επίθεση ο Ποντένσε θα είναι ο ένας ακραίος και ο Ναουέλ ο άλλος εφόσον υπάρχει σχήμα με Φορτούνη επιτελικό και Γκερέρο μπροστά. Στην περίπτωση που πάει ο Πορτογάλος με Φορτούνη μπροστά ο Νάτχο θα είναι πίσω του και ο Ποντένσε με τον Ναουέλ στα άκρα. Εάν προτιμηθεί η λύση Ναουέλ, τότε οι Ποντένσε και Φετφατζίδης θα πάνε στα... φτερά. Στο πλαίσιο της προπόνησης κατά τα λοιπά οι Μοντέστο και Καρεμπέ τα είπαν με παίκτες όπως τους Φορτούνη και Ομάρ αλλά και τον Νάτχο.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα