Στο μυαλό του Λουτσέσκου και του Σάρι

Στο μυαλό του Λουτσέσκου και του Σάρι

bet365

Πως προετοιμάζονται Τσέλσι και ΠΑΟΚ και ποιες είναι οι πρώτες ενδείξεις για τις ενδεκάδες που σκέφτονται να κατεβάσουν Σάρι και Λουτσέσκου. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΛΟΝΔΙΝΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Λονδίνο με 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του, υπάρχουν τα ερωτηματικά που αφορούν την συμμετοχή των Μαουρίσιο και Ελ Καντουρί, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει κάνει πολλές δοκιμές αναφορικά με την ενδεκάδα και τα πρόσωπα της ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (29/11) απέναντι στην Τσέλσι.

Για την τετράδα της άμυνας, μπροστά από τον Πασχαλάκη, υπάρχει ένα ερωτηματικό αναφορικά με το ποιος εκ των Βιεϊρίνια ή Τόσκα θα ξεκινήσει στο αριστερό άκρο, ενώ οι άλλοι τρεις, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο, δεν αλλάζουν.

Με δεδομένο ότι ο Μαουρίσιο δεν είναι 100% έτοιμος, ο Πόντους Βέρνμπλουμ αναμένεται να είναι δίπλα στον Χοσέ Κάνιας ως οι δύο εσωτερικοί μέσοι, με την τριάδα αποτελούμενη από τους Λημνιό (δεξιά), Πέλκα (κέντρο), Ζαμπά (αριστερά) να είναι πίσω από τον Πρίγιοβιτς.

Οι σκέψεις του Σάρι

Η Τσέλσι ολοκληρώνει σήμερα το απόγευμα, νωρίτερα χρονικά από τον ΠΑΟΚ, την προετοιμασία της, με τα βρετανικά media να κάνουν λόγο για σημαντικές αλλαγές από τον Μαουρίσιο Σάρι, ενόψει της αναμέτρησης της Πέμπτης (29/11).

Το μεγάλο όνομα των «μπλε», ο Εντέν Αζάρ, θα μείνει όπως όλα δείχνουν εκτός για να προφυλαχτεί μετά το χτύπημα (ελαφρύ διάστρεμμα) στο ντέρμπι με την Τότεναμ, ενώ στο αρχικό σχήμα αναμένεται να βρίσκονται οι: Καμπαγέρο, Ζαπακόστα, Κέιχιλ, Κρίστενσεν, Έμερσον, Λόφτους-Τσίκ, Φάμπρεγκας, Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Γουίλιαν και Ζιρού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα