Σε κατόχους ακριβών διαρκείας τα εισιτήρια του Τσέλσι-ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Σε κατόχους ακριβών διαρκείας τα εισιτήρια του Τσέλσι-ΠΑΟΚ

bet365

Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη 14/11 από τους κατόχους των ακριβών διαρκείας (σουιτών, Vip και VipA) και σε περίπτωση που δε διατεθούν θα αποφασιστεί τι θα ισχύσει για τους κατόχους διαρκείας των υπολοίπων θυρών.

Ενας μεγάλος αριθμός εισιτηρίων έχει πάει στους οργανωμένους οπαδούς του «Δικεφάλου», όπως επίσης για φίλους του ΠΑΟΚ που ζουν στο εξωτερικό.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη (14.11) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Τσέλσι-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο Stamford Bridge στις 29 Νοεμβρίου.

Δικαίωμα αγοράς ενός και μόνο εισιτηρίου έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι πληρωμένων εισιτηρίων διαρκείας σουιτών, Vip και VipA και για την αγορά του εισιτηρίου απαιτείται η επίδειξη του ΑΔΤ ή του διαβατηρίου τους.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν μόνο την Τετάρτη (14.11) 09:00-17:00 και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων εισιτηρίων.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 23€ και η πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά.

Στην περίπτωση που δεν διατεθούν όλα τα εισιτήρια, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για τους κατόχους διαρκείας των υπολοίπων θυρών».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα