Λουτσέσκου:«Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»!

Λουτσέσκου:«Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»!

Λουτσέσκου:«Θέλουμε σαν τρελοί το πρωτάθλημα»!

bet365

Ο ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης θέλει τη νίκη για να πάρει ξανά «κεφάλι» πρόκρισης και ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για το κρίσιμο ματς με τη Βίντι, κάνοντας αναφορές όμως και στην δίψα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος! ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ::ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» το δεύτερο ματς του ομίλου κόντρα στη Βίντι, χωρίς να θέλει να μπει στη διαδικασία των υπολογισμών και να πάρει ένα κομπιουτεράκι σ’ ότι αφορά την πρόκριση. «Η Ευρώπη παραμένει στόχος, θέλουμε να συνεχίσουμε», παραδέχθηκε, αλλά δεν έκρυψε ότι «όλοι μας θέλουμε σαν... τρελοί να πάρουμε το πρωτάθλημα, κάτι που δεν έγινε πέρσι, για εξωαγωνιστικούς λόγους»!

Ο Λουτσέσκου υποστήριξε πως στο πρώτο ματς με τους Ούγγρους η ομάδα του είχε λάθος νοοτροπία. «Καταφέραμε να τα πάμε καλά σε όλα τα παιχνίδια και το μοναδικό μας λάθος ήταν η αναμέτρηση κόντρα στη Βίντι στην Τούμπα. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, λόγω των αποτελεσμάτων του στο γκρουπ, κάτι που είναι λογικό μέχρι ενός σημείου. Η Βίντι έχανε αγώνες, εμείς κερδίζαμε και μάλιστα εύκολα εκτός έδρας στην ΜΠΑΤΕ και πιστεύαμε λανθασμένα ότι θα κερδίζαμε απλά μπαίνοντας στο γήπεδο. Ήταν λάθος και πρέπει να το διορθώσουμε αύριο…».

Για τον 49χρονο προπονητή του ΠΑΟΚ το πρώτο ματς θα φανεί πολύ χρήσιμο ενόψει του δεύτερου ραντεβού με τους Μαγυάρους στη Groupama Arena. «Ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αυριανό παιχνίδι και έχουμε ως οδηγό την ήττα της Τούμπας από τους Ούγγρους», εξήγησε.

Αν κάτι τον ικανοποιεί είναι η εκτός έδρας παρουσία του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπου ο «Δικέφαλος» έχει χάσει μόνο στην Τρίπολη τους τελευταίους 8 μήνες. «Σίγουρα η πορεία μας μακριά από την Τούμπα μας δίνει αυτοπεποίθηση και για την αναμέτρηση κόντρα στη Βίντι. Χάσαμε από Μπενφίκα, Τσέλσι, από ομάδες πολύ δυνατές. Μετά την Τσέλσι ακολούθησε ένα δύσκολο πρόγραμμα με μοναδική απώλεια αυτή από τη Βίντι. Κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό δεν μπορούσαμε να κάνουμε λάθη. Τώρα όμως είμαστε εδώ και θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Χρειάζεται σωστή στρατηγική για να ανταπεξέλθεις σε όλες τις διοργανώσεις, όπως και θυσίες. Θα πάρουμε τα λιγότερα δυνατά ρίσκα», σχολίασε.

ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

Όπως τόνισε ο Ρουμάνος προπονητής ο Χοσέ Μαουρίσιο θα παραμείνει στον πάγκο και δε θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα. «Είναι κοντά μας εδώ και δύο – τρεις ημέρες, όμως το διάστημα της απουσίας του ήταν αρκετά μεγάλο και θέλω να επανέλθει σταδιακά και δίχως να βιαστούμε. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου για την 11άδα, αλλά έχουμε μία προπόνηση ακόμα όμως και θα δούμε. Σκέφτομαι να κρατήσω τον Μαουρίσιο στην 18άδα καθώς είναι απαραίτητος για εμάς και τον θέλουμε άμεσα ενεργό», τόνισε ο Λουτσέσκου.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε και για το θέμα του Εβγέν Χατσερίντι. «Είναι φυσιολογικό να έχει τέτοιες σκέψεις, να θέλει να φύγει αν δεν παίζει, δεν βρίσκω κάτι παράλογο στις δηλώσεις που έκανε στην Ουκρανία», αλλά όπως εξήγησε, «από την άλλη έχουμε ένα εκπληκτικό δίδυμο κεντρικών αμυντικών που γνωρίζονται πολύ και είναι πολύ δύσκολο να μπει κάποιος εύκολα και να παίξει. Γενικά η τετράδα της άμυνας είναι εξαιρετική και είναι δύσκολο να μπει κάποιος στην ίδια φιλοσοφία άμεσα», δήλωσε.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα