Για πρώτη φορά σε βίντεο η βραδιά που ο Παναθηναϊκός «πάτησε» την Κορούνια αλλά αποκλείστηκε! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Για πρώτη φορά σε βίντεο η βραδιά που ο Παναθηναϊκός «πάτησε» την Κορούνια αλλά αποκλείστηκε! (vid)

bet365

Μια νύχτα που θα μπορούσε να είναι θριαμβευτική για τον Παναθηναϊκό αλλά η μοίρα δεν το ήθελε. Για πρώτη φορά από εκείνο το παιχνίδι, το 1999, για το Κύπελλο UEFA, δημοσιοποιήθηκε βίντεο με όλα τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση και ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο ΟΑΚΑ, με τους «πράσινους» να χάνουν τ' άχαστα!

Νις – Σεντ Ετιέν με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο 58', οι τελικές προσπάθειες ήταν 12-1 υπέρ του Παναθηναϊκού σε μια νύχτα που έχει μείνει στη μνήμη των οπαδών του συλλόγου και για τον αποκλεισμό, αλλά και για την ατυχία της ομάδας του Γιάννη Κυράστα, τότε, όπως επίσης και για τον σοβαρότατο τραυματισμό του εκπληκτικού, Καρλ Χάιντς Φλίπσεν.

Για πρώτη φορά, έπειτα από 19 χρόνια κυκλοφορεί βίντεο από το κανάλι «Panathinaikos History Channel» με 20 λεπτά υλικού από εκείνο το ματς, το οποίο ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1 και σε συνδυασμό με το 4-2 εις βάρος της ελληνικής ομάδας από το πρώτο παιχνίδι, ήρθε το «αντίο» στη διοργάνωση.

Για τους φίλους του «τριφυλλιού», θα ξύσει πληγές και θα φτάσουν ν' απορούν, έπειτα από τόσο καιρό, ποια ανώτερη δύναμη δεν ήθελε την πρόκριση της ομάδας...

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα