Τσέλσι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 3-0

Τσέλσι - ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ 3-0

bet365

Με χατ-τρικ του νεαρού Αγγλου μέσου, Λόφτους-Τσικ, η Τσέλσι επιβλήθηκε 3-1 της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ και έκανε το 3x3 στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι δεν άφησε πολλά πράγματα για συζήτηση εντός έδρας κόντρα στους Λευκορώσους, τους οποίους νίκησε εύκολα 3-1. Ο Ιταλός έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής και τους είδε να κάνουν τη δουλειά και το 3x3 στο group σε ένα αποτέλεσμα που κάνει και στον ΠΑΟΚ που πλέον ισοβαθμεί με ΜΠΑΤΕ και Βίντι στους 3 πόντους. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο 22χρονος μέσος, Ρούμπεν Λόφτους-Τσικ, που πέτυχε και τα τρία γκολ και έγινε ο πρώτος παίκτης της Τσέλσι που σημειώνει χατ-τρικ στο Europa League.

Ο Αγγλος άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' με δυνατό σουτ από το πέναλτι ύστερα από γύρισμα του Τζαπακόστα από δεξιά και στο 8' καθάρισε μόνος του το ματς με πλασέ μετά το κόρνερ του Γουίλιαν (2-0). Το πρώτο μέρος πέρασε απίστευτα εύκολα για τους Μπλε, οι οποίοι νωρίς στην επανάληψη πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Λόφτους-Τσικ έδωσε στον Πέδρο και είδε την μπάλα στα πόδια του και με σουτ από το όριο της περιοχής νίκησε τον Σερμπίτσκι, που θα μπορούσε να έχει αντιδράσει καλύτερα (3-0). Το γκολ της τιμής για το τελικό 3-1 για την ΜΠΑΤΕ σημείωσε στο 79' ο Ρίος από κοντά ύστερα από φάουλ του Στάσεβιτς σε μια φάση που η άμυνα των Λονδρέζων κοιμήθηκε.

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Κέιχιλ, Εμερσον, Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Φάμπρεγας, Κόβατσιτς (77' Καντέ), Λόφτους-Τσικ, Γουίλιαν (57' Μόζες), Ζιρού, Πέδρο (60' Οντόι).

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Αλεξέι Μπάγκα): Σερμπίτσκι, Φιλιπένκο, Βολόντκο, Φιλίποβιτς, Χλεμπ (59' Ιβανιτς), Ρίος, Στάσεβιτς, Μπάγκα (76' Γιαμπλόνσκι), Ντραγκούν, Σκάβις, Σίγκνιεβιτς (71' Τουόμινεν).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα