Νίκολιτς: «Ο ΠΑΟΚ πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Ο ΠΑΟΚ πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ»

Νίκολιτς: «Ο ΠΑΟΚ πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ»

bet365

Ο Μάρκο Νίκολιτς και ο Ανέλ Χάτζιτς μίλησαν για λογαριασμό της Βίντι στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (25/10) στην Τούμπα.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σέρβος τεχνικός της Βίντι, «ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, είναι περίπου 30-40% πιο δύσκολος αντίπαλος από την ΑΕΚ» και πρόσθεσε ότι «είμαι περήφανος που είμαι εδώ με την ομάδα μου. Δεν ήρθαμε εδώ ως... ντεκόρ. Ήρθαμε να αγωνιστούμε. Στα προηγούμενα παιχνίδια σταθήκαμε καλά. Θεωρώ ότι στο Λονδίνο δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, θέλουμε να τα πάμε καλά», χαρακτηρίζοντας καθοριστικές τις δύο κολλητές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκο Νίκολιτς θα νιώθει οικεία στην Τούμπα, λόγω της προηγούμενης σχέσης του με την Παρτιζάν και των φιλικών σχέσεων της σερβικής ομάδας με τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης. «Όλοι ξέρουν την σύνδεση των δύο ομάδων, η οποία πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται. Έχω κάνει φίλους εδώ. Πριν από 2-3χρόνια παίξαμε ένα φιλικό με τον ΠΑΟΚ και ήρθε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ και μου ζητούσε την φανέλα της Παρτιζάν. Του την έδωσα και μετά μου έδωσε την δική του, που είχε πάνω ΠΑΟΚ και Παρτιζάν και έτσι προέκυψαν αυτές οι φωτογραφίες», είπε εξηγώντας και το πως εμφανίστηκε με φανέλα του ΠΑΟΚ στους πανηγυρισμούς με την Παρτιζάν.

Και φυσικά ο παίκτης που ξεχωρίζει είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. "Ο ΠΑΟΚ έχει αρκετή ποιότητα σαν ομάδα. Διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Ο Πρίγιοβιτς είναι ένας φανταστικός παίκτης, όπως είναι και ο Πέλκας, ο Μπίσεσβαρ, αλλά αύριο θα κερδίσει η ομάδα που θα δείξει καλύτερη λειτουργία σαν σύνολο. Εμείς έχουμε αποκτήσει εμπειρία και θα υπερβάλουμε εαυτούς».

ΑΝΕΛ ΧΑΤΖΙΤΣ

«Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είμαστε μια πειθαρχημένη ομάδα και θα είναι ένα κομβικό παιχνίδι. Όπως είπε και ο προπονητής μου, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την ΑΕΚ, είναι πιο δυνατός αντίπαλος. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια του ΠΑΟΚ και έχει πολύ καλούς παίκτες», ανέφερε από την πλευρά του ο Ανέλ Χάτζιτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα