Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Βίντι

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Βίντι

Gazzetta team
Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ – Βίντι

bet365

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων (προπονήσεις, συνεντεύξεις Τύπου) την παραμονή του αγώνα με τη Βίντι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Αγιαξ – Μπενφίκα με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, την παραμονή του αγώνα ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τους εκπροσώπους του Τύπου να έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα πρώτα 15’ του προγράμματος.

Στις 12:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου και εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αντίστοιχη συνέντευξη της Βίντι θα πραγματοποιηθεί στις 19:45, ενώ στις 20:30 η ουγγρική ομάδα θα προπονηθεί στην έδρα της αναμέτρησης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα