Κόβατς: «Να περάσουμε ως δεύτεροι»!

Κόβατς: «Να περάσουμε ως δεύτεροι»!

Gazzetta team
Κόβατς: «Να περάσουμε ως δεύτεροι»!

bet365

Ο Ζόλταν Κόβατς, που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και πλέον συνεχίζει ο τεχνικός διευθυντής στη Βίντι, μίλησε για την αναμέτρηση της Πέμπτης (25/10) στο γήπεδο της Τούμπας.

«Περιμένω με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχω ωραία συναισθήματα από την Θεσσαλονίκη και έρχομαι κάθε χρόνο στην Χαλκιδική», υποστήριξε ο Μαγυάρος πρώην επιθετικός του «Δικεφάλου» και νυν στέλεχος της Βίντι, την οποία αντιμετωπίζει η ελληνική ομάδα την Πέμπτη (25/10) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Πιο αναλυτικά ο Ζόλταν Κόβατς είπε στον «Fair Play 96,1»:

Σχετικά με την Βίντι: «Μας βοήθησε πολύ η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων, προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, απολαύσαμε το παιχνίδι με την Τσέλσι. Με την ΜΠΑΤΕ ήμασταν άτυχοι, μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό, όπως κάτι θετικό μπορούσαμε να πάρουμε και στο Λονδίνο».

Για το πως αντιμετωπίζουν οι παίκτες της Βίντι τον αγώνα: «Βεβαίως ερχόμαστε με στόχο, απολαμβάνουμε κάθε λεπτό που συμμετέχουμε στην διοργάνωση. Ερχόμαστε να πάρουμε ότι αξίζουμε από την Τούμπα».

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι ένα αποκλειστικά υπεύθυνος ο προπονητής μας για να αναλύσει τον ΠΑΟΚ, τις αδυναμίες του και τα καλά του. Εμείς θα έρθουμε για να πάρουμε ότι μπορούμε από το παιχνίδι. Εγώ δεν θέλω να ξεχωρίσω κανέναν από τον ΠΑΟΚ. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι, ο προπονητής μας είπε ποιους πρέπει να προσέχουν οι παίκτες μας. Είδα τον ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, ξεχώρισα κάποιους παίκτες αλλά δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες».

Από το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ είπε: «Πριν 20 χρόνια ήρθα πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ, εμφανίστηκα με νικητήριο γκολ και ο κόσμος με αγάπησε. Αν τότε ήταν άλλος προπονητής ή πρόεδρος πιθανόν να καθόμουν ακόμα περισσότερο».

Για το ποια ομάδα θα προκριθεί μετά την Τσέλσι: «Εμείς προετοιμαζόμαστε για να περάσουμε ως δεύτεροι. Αυτό θα είναι δύσκολο γιατί χάσαμε από την ΜΠΑΤΕ στην έδρα μας αλλά τώρα είναι δεύτερος ο ΠΑΟΚ και αυτόν καλούμαστε να ξεπεράσουμε για να προκριθούμε».

Με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα είπε: «Εμένα η Τούμπα είναι η πρώτη μεγάλη ανάμνηση, μπήκα ως αλλαγή και σκόραρα σε ένα παιχνίδι με τον Αθηναϊκό. Η ομάδα μας αποτελείται από πολλούς Διεθνείς παίκτες και η Τούμπα πρέπει να τους ντοπάρει ώστε να παίξουν όσο το δυνατό καλύτερα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα