Ζιλέ: «Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι, πήραμε ισοπαλία με Μπαρτσελόνα»!

Δημήτρης Τομαράς
Ζιλέ: «Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι, πήραμε ισοπαλία με Μπαρτσελόνα»!

bet365

Ο Βέλγος πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γκιγιόμ Ζιλέ, σε δηλώσεις του σε media στο Λουξεμβούργο για τον όμιλο των Πειραιωτών στο Europa μίλησε για την δύναμη της έδρας τους και το 0-0 με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Σε συνέντευξή του στην Luxemburger Wort ο Ζιλέ επισήμανε ανάμεσα στα άλλα: «Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δει σοβαρά το ματς με τη Ντουντελάνζ και να έχει στα υπ' όψιν του το πόσο δυσκολεύτηκε η Μίλαν για να πάρει τους τρεις πόντους.

Σχετικά με τον όμιλο στην Ελλάδα σε πολλά εντός έδρας ματς στον Ολυμπιακό ο κόσμος είχε τρομερή ατμόσφαιρα και ασκούσε πίεση στον αντίπαλο κάνοντας την διαφορά. Στην έδρα του Ολυμπιακού... λύγιζαν όλοι ενώ πήραμε ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα (σ.σ. όταν ήταν μέλος των Πειραιωτών ο Ζιλέ). Ακόμα και πολύ μεγάλες ομάδες είχαν πρόβλημα εκεί. Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως μπορεί να κερδίσει στο γήπεδό του και την Μίλαν και τη Ντουντελάνζ αλλά και να προσπαθήσει με Μπέτις εκτός έδρας. Η δεύτερη θέση νομίζω πως θα παιχθεί μεταξύ Ολυμπιακού και Μπέτις. Είναι ένα ανοιχτό γκρουπ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα