22/10/04: Όταν το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Μίντλεσμπρο (pics & vid)

Δημήτρης Ρούσσος
22/10/04: Όταν το Αιγάλεω υποδέχθηκε τη Μίντλεσμπρο (pics & vid)

bet365

Σαν σήμερα πριν 14 χρόνια το Αιγάλεω ζούσε τις πιο ξεχωριστές στιγμές στην ιστορία του, όταν υποδέχθηκε τη Μίντλεσμπρο στη Ριζούπολη για το Κύπελλο UEFA 2004/05!

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ένα «Σίτι» με άρωμα… Ευρώπης, με πρωταγωνιστές που το οδήγησαν στις σπουδαιότερες στιγμές των βιβλίων του, απέναντι σε αγγλική ομάδα! Οι οπαδοί του Αιγάλεω άνοιξαν τις «πόρτες» σε αντίπαλο από το εξωτερικό και η Μίντλεσμπρο έμελλε να αποτελέσει τον εκλεκτό «καλεσμένο» στις μεγαλειώδεις στιγμές του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 2004/05, όπως φυσικά και της προηγούμενης σεζόν, που ήταν η παρθενική σε ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Κόντρα στον Παρλούρ, τον Σάουθγκεϊτ, τον Ζέντεν, τον Χάσελμπάιν, τον Μεντιέτα και τον Βίντουκα, η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ έζησε το «όνειρο». Προσπάθησε πολύ, όμως τελικά «λύγισε» από το γκολ του Ζέντεν στο 78’. Σε κάθε περίπτωση όμως, όσα κατάφερε η ομάδα του Αλεξόπουλου, του Φωτάκη, του Μπάρκογλου, του Χλωρού, του Σκοπελίτη και των υπόλοιπων της σπουδαίας «φουρνιάς» της ομάδας εκείνη την εποχή, μνημονεύεται ακόμα και σήμερα.

Στον ίδιο -πολύ δύσκολο- όμιλο το Αιγάλεω αντιμετώπισε τη Βιγιαρεάλ, την Παρτιζάν και τη Λάτσιο, μαζεύοντας έναν βαθμό και τερματίζοντας στην τελευταία θέση.

Αιγάλεω: Σιντιμπέ, Παπουτσής, Αλεξόπουλος, Ψωμάς, Εντουσέι, Φωτάκης, Σκοπελίτης, Μπάρκογλου (90΄ Χρήστου), Χλωρός, Νικολόπουλος (75΄ Μακρής), Μανουσάκης.

Μίντλεσμπρο: Σβάρτσερ, ΜακΜάχον, Ρίγκοτ, Σάουθγκεϊτ, Κούπερ, Μόρισον (46΄ Μεντιέτα), Πάρλουρ, Ντορίβα, Ζέντεν (69΄ Ντάουνινγκ), Νέμεθ, Βίντουκα (69΄ Χάσελμπάιν).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα