Βαρύ το κλίμα και στην ΜΠΑΤΕ

Βαρύ το κλίμα και στην ΜΠΑΤΕ

bet365

Σ’ ένα ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα θα διεξαχθεί η σημερινή αναμέτρηση της ΜΠΑΤΕ με τον ΠΑΟΚ στην «Borisov Arena». ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΙΝΣΚ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ.

Η ζωή τα ‘φερε έτσι ώστε απόψε το βράδυ στην «Borisov Arena», Λευκορώσοι και Έλληνες να έχουν ένα επιπλέον λόγο, πέραν των τριών βαθμών, για να φτάσουν στη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν με τη μνήμη στα Τέμπη, ενώ οι γηπεδούχοι της ΜΠΑΤΕ θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του προέδρου τους, Ανατόλι Κάπσκι, ο οποίος στις 22 Σεπτεμβρίου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, σοκάροντας τους φίλους της ομάδας του αλλά και την ευρύτερη κοινωνία της Λευκορωσίας.

«Έχουμε έναν επιπλέον λόγο να θέλουμε να κερδίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ», ομολόγησε ο προπονητής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξέι Μπάγκα, κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνέντευξης Τύπου. Ο Κάπσκι ήταν αυτός που τον έχρισε πρώτο προπονητή της ομάδας, ύστερα από επτά χρόνια ως βοηθός και υπηρεσιακός τεχνικός.

Οι Λευκορώσοι έχουν ζητήσει ειδική άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια στο σημερινό -πρώτο μετά το θάνατο του Κάπσκι- ευρωπαϊκό παιχνίδι τους.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα