Σιμεόνε: «Δεν σκύψαμε το κεφάλι και επιστρέψαμε»

Gazzetta team
Σιμεόνε: «Δεν σκύψαμε το κεφάλι και επιστρέψαμε»

bet365

Στην θέληση που είχε η ομάδα του μετά τους χαμένους τελικούς στάθηκε ο τεχνικός της Ατλέτικο Ντιέγκο Σιμεόνε μιλώντας για την κατάκτηση του φετινού Europa League.

Ο Αργεντίνος προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, μιλώντας μετά τη νίκη με 3-0 επί της Μαρσέιγ στον τελικό του Europa League ανέφερε τα εξής: «Ο πιο σωστός τρόπος για να κερδίσεις είναι να επιμείνεις. Φτάσαμε σε δύο τελικούς του Champions League και σε έναν ημιτελικό. Χάσαμε τον πρώτο για δύο λεπτά στις καθυστερήσεις και τον δεύτερο στα πέναλτι, αλλά σηκωθήκαμε όρθιοι, δεν σκύψαμε ποτέ το κεφάλι και επιστρέψαμε. Έχω μια ομάδα παικτών που δεν το βάζουν κάτω, είτε εγώ είμαι στον πάγκο, είτε στην εξέδρα, είτε στο ξενοδοχείο».

Για την εικόνα του τελικού: «Η Μαρσέιγ άρχισε καλύτερα, αλλά με το γκολ όλα έγιναν πιο εύκολα».

Για τον Αντουάν Γκριζμάν: «Δεν έχει να αποδείξει κάτι, έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια πόσο αφοσιωμένος είναι στην ομάδα. Ελπίζω να συνεχίσει μαζί μας».

Για τον Φερνάντο Τόρες που αποχαιρετά την ομάδα με έναν μεγάλο τίτλο: «Είναι ένα όνειρο για αυτόν και ελπίζω να τον αποχαιρετήσει ο κόσμος όπως πρέπει την Κυριακή για όσα έχει καταφέρει με την ομάδα».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα