Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ 4-2

Gazzetta team
Λάτσιο - Σάλτσμπουργκ 4-2

bet365

Η Σάλτσμπουργκ ισοφάρισε δύο φορές αλλά οι Λατσιάλι σκόραραν τέσσερις τελικά (4-2) και έκαναν το πρώτο βήμα προς τους "4" του Europa League.

Ο Σιμόνε Ιντσάγκι περίμενε ένα δώρο γενεθλίων από τους παίκτες του και αυτοί τελικά του έκαναν το καλύτερο. Μπορεί η Σάλτσμπουργκ, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μπορούσια Ντόρτμουντ, να επιβεβαίωσε ότι είναι καλή ομάδα αλλά η Λάτσιο είναι καλύτερη, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί 35 αγώνων των Αυστριακών και απέχει πλέον 90 λεπτά από την επιστροφή, έπειτα από πολλά χρόνια, στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Το ματς άρχισε ιδανικά για τη Λάτσιο αφού στο 8' ο Μπάστα έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λούλιτς από κοντά έκανε το 1-0. Οι Ρωμαίοι είχαν τον έλεγχο αλλά από το 27' είχαν και νεύρα, αφού ο διαιτητής ανακάλυψε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπάστα στον Νταμπούρ, με τον Μπερίσα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ισοφαρίζει (1-1). Τα νεύρα των Λατσιάλι φάνηκαν στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους αφού φορτώθηκαν με κάρτες, για να γίνει το ματς... πιο τρελό στην επανάληψη.

Στο 49' ο Λουίς Αλμπέρτο γύρισε και ο Παρόλο με πολύ όμορφο τακουνάκι έκανε το 2-1, για να αρχίσουν στη συνέχεια οι αλλαγές. Αυτή της Σάλτσμπουργκ, ο Μιναμίνο, αποδείχθηκε αμέσως ολόσωστη αφού στο 70' μπήκε στο ματς και στο 71' έκανε το 2-2 πλασάροντας από κοντά μετά την πάσα του Νταμπούρ. Οι Αυστριακοί δεν άντεξαν πολύ όμως, αφού στο 74' ήταν η σειρά να "μιλήσει" μια αλλαγή της Λάτσιο: Ο Φελίπε Αντερσον πήρε την μπάλα από τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, βρήκε χώρο, μπήκε στην περιοχή και νίκησε τον Βάλκε για το 3-2. Και μέχρι να καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι έγινε, δύο λεπτά μετά, στο 76', ο Λέιβα έκλεψε, προχώρησε και πάσαρε στον Ιμόμπιλε, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 4-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς στο Olimpico!

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Στρακόσια, Λουίζ Φελίπε, Ντε Φράι, Ράντου, Μπάστα (65' Πάτρικ), Παρόλο, Λέιβα, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούλιτς, Λουίς Αλμπέρτο (65' Φελίπε Αντερσον), Ιμόμπιλε (85' Φελίπε Καϊσέδο).

Σάλτσμπουργκ (Μάρκο Ρόζε): Βάλκε, Λάινερ, Ραμάλιο, Καλέτα Καρ, Ούλμερ, Χαϊντάρα (82' Βολφ), Σλάγκερ, Σαμασέκου, Μπερίσα, Γκούλμπραντσεν (70' Μιναμίνο), Νταμπούρ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα